7 vragen aan Chantal Smeets

Wie ben je?

Mijn naam is Chantal Smeets, ik ben integraal Ontwikkel en Vitaliteitscoach, eigenaresse van Je leven op Koers en ik geef sinds 2019 de Mindful Run en de Mindful Walk cursus in Maastricht. Ik begeleid mensen, die vastlopen door alle ballen in de lucht te houden. Zij gaan weer de regie in eigen handen nemen en zelf hun koers te bepalen. Daarbij, zeker niet onbelangrijk, ben ik moeder van een zoon en dochter! 

 

“Loop je vast op je werk, is jouw privésituatie niet (meer) optimaal, vind je geen vreugde meer in het dagelijks leven, werkt de omgeving storend op je en blijf je alle ballen maar in de lucht houden? Dan ligt een groot gevaar op de loer. Je komt in een overspannen situatie terecht en ziet iedere dag alleen maar zware, zwarte wolken. Je Leven op Koers biedt Rust in hoofd en lijf! Beter ziekteverzuim voorkomen dan genezen.

Op het moment dat je leven beheerst wordt door je werk, je gezin, mantelzorg, zorg van jouw kind etc, ligt overbelasting op de loer. Je Leven op Koers bevat het gereedschap dat jij zoekt om weer rust en plezier terug te vinden. Je Leven op Koers biedt jou geluk in jezelf en richting in jouw leven waarvan jij de koers bepaalt. Het functioneren, de veerkracht en de eigen regie van jou staan centraal.”

 

 

Wat betekent Mindful Run voor jou?

In de buitenlucht vanuit mijn hoofd in mijn lijf komen. Meer energie, me vitaler voelen, blessurevrij lopen en een stuk ontspanning in mijn leven ervaren. Kortom: lekker in mijn vel zitten en tot rust komen. Mijn uithoudingsvermogen vergroten en zaken in het leven een stuk lichter maken en een brok aan energie opdoen.

 

Wat wil je mensen graag brengen als instructeur?

Hetzelfde hetgeen ik ervaar bij het toepassen van de Mindful Run tools. Samen heerlijk in de buitenlucht vanuit je hoofd in je lijf komen. Meer energie, je vitaler voelen, blessurevrij lopen en een stuk ontspanning in je leven ervaren. Lekker in je vel zitten en tot rust komen. Je uithoudingsvermogen vergroten en zaken in het leven een stuk lichter maken.

 

Bekijk hieronder een review over de cursus van Chantal:

 

 

Wat is je favoriete Mindful Walk?

De bodyscan om geheel in je rust te komen.

 

Heb je weleens een blunder gemaakt?

Niet echt.

 

Wat is je leukste cursist reactie?

Weer ruimte in mijn hoofd krijgen, rust in mijn lijf; “Gewoon” weer een leuker persoon voor mezelf en de ander. De vrolijke Britt! 

 

Heb je een leuke tip voor de lezers?

Wil je meer ontspanning, je uithoudingsvermogen vergroten en zaken in het leven een stuk lichter maken? Oftewel een brok aan energie opdoen en blessurevrij lopen? Geef je dan op voor de Mindful Run of Mindful Walk cursus. Leuk als ook jij erbij bent! 

 

Meedoen aan een cursus in Maastricht bij Chantal? Klik op deze link of vul onderstaand formulier in.