Word PowerWalk trainer (opleiding)

 

Ben je enthousiast over ons concept? Hou je van bewegen in de buitenlucht, niet hardlopend maar stevig doorwandelend. In 2021 kun je op onderstaande datums meedoen aan deze exclusieve 1-daagse opleiding. 


Opleidingsdata

 

Vrijdag 02 april 2021 PowerWalk trainers opleidingsdag. (Live in Arnhem)


Lees meer reviews op onze PowerWalk Club website

Informatie over de opleiding: zie www.powerwalkclub.nl


Wat is PowerWalk

Stevig lopen, lekker in de buitenlucht genieten van de omgeving en gelijk werken aan je uithoudingsvermogen en kracht.

 

Klik hier voor video voor een sfeerimpressie van de PowerWalk groep.

 

Je leert in deze opleiding alles wat je moet weten om je eigen PowerWalk groep te vormen.   

 

✔ Verschillen snelwandelen en PowerWalk

✔ Lesgeven, lesopbouw, cursusopbouw

✔ Looptechnieken, oefeningen en variaties

✔ Marketing, administratie en promotie

✔ Hoe word je zichtbaar en blijf je toch jezelf

✔ Wat heb je nodig tijdens de lessen en wat niet

✔ Jouw bedrijf op de kaart zetten

 

In 2021 kun je op bovenstaande datum(s) meedoen aan deze exclusieve 1-daagse opleiding.

  

De opleiding wordt gegeven door PowerWalk deskundige Andea Hofste.

 

De opleiding "word PowerWalk instructeur" van Mindful Run® Nederland is trainen op een effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische oefeningen, waardoor je uithoudingsvermogen en kracht worden toegenomen.

 

Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wel PowerWalken. Dat is de basis van deze zeer effectieve laagdrempelige bewegingsvorm. Iedereen kan zo zijn of haar doelstelling bereiken. Dit kan zijn: afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

 

PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met kracht oefeningen waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 been aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen! 

 

Het unieke van deze opleiding is dat wij een concept aanbieden waarmee je direct aan de slag kun gaan om geheel zelfstandig je eigen PowerWalk Club groep te maken.  Alle Tools en Technieken zijn gemakkelijk toe te passen in je eigen groep.

 

Praktische informatie:

 

De opleiding duurt 1 dag van 09:30 uur tot ongeveer 16:30 uur en wordt gehouden in Arnhem. De opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijk gedeelte. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat. Na deze intensieve dag kun je direct de slag om je eigen PowerWalk Club les te gaan geven.

 

Groepsgrootte:

 

Per opleiding worden minimaal 6 tot maximaal 10 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat. Tijdens corona volgen we de maatregelen van het RIVM. Zie hiervoor de algemene voorwaarden. 

 

Kosten:

De 1 daagse PowerWalk trainers opleiding kost 495 euro* (Deze opleiding is vrijgesteld van B.T.W.) 

 

Geregistreerde Onderwijsinstelling

De opleidingen van Mindful Run staan geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet dus aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen.

 

 * onze opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar voor de belastingdienst.

 

Aanmelden kan dmv onderstaand formulier in te vullen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.