De PowerWalk Club

PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

 

En juist in deze tijd van Corona is het belangrijk om gezond en fit te blijven, lichamelijk en mentaal. We gaan er minder op uit, waardoor je misschien minder beweegt. Dan is het fijn als je toch actief kunt blijven bij een club die veel aandacht besteed aan de richtlijnen van het RIVM. Onze trainers zorgen ervoor dat jij op veilige afstand van je mede powerwalkers kunt meedoen aan de les. Wij vinden jouw gezondheid super belangrijk en dat van onszelf ook. Daarom doen we er alles aan om mooie Coronaproof lessen te verzorgen. Bij ons kun je veilig aansluiten!

Waarom?

 

In beweging zijn is belangrijk!  om ons lichaam goed te laten werken is het van belang zoveel mogelijk functies van ons lichaam te blijven trainen en onderhouden.

 

Met PowerWalken doe je dat allemaal en dat op een laagdrempelige manier.

 

Ieder loopt op zijn of haar eigen tempo mee, de oefeningen zijn eenvoudig en wat een heel mooi pluspunt is, we zijn buiten in beweging. Het is inspannen en ontspannen tegelijk. En geschikt voor iedere leeftijd!

 

De voordelen

 

1.Omdat je varieert in snelheid, verbetert je conditie snel.

2.Omdat je actief wandelt waarbij je ook je armen intensief meeneemt in het bewegen, verbetert je houding.

3.Omdat je krachtoefeningen tussendoor doet, onderhoud je je spiermassa.

4.Samen bewegen motiveert.

5.Goed voor je sociale contacten.

6.Een gezonder en fitter leven!

 

Programma:

 

Warming-Up

PowerWalken!

Krachtoefeningen (of balans- en mobiliteitsoefeningen)

PowerWalken

Cooling Down

Alle informatie over deze manier van bewegen kun je vinden in onderstaande link.

 

https://www.powerwalkclub.nl/

 

Wil je meer informatie over de locatie's in Nederland.

 

https://www.powerwalkclub.nl/locaties-en-aanmelden/

 

Voor de trainersopleiding klik dan op onderstaande link.

 

https://www.powerwalkclub.nl/opleiding/

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.