Mindful Run 4 kids

MINDFUL run 4 kids  

 

Wanneer we kinderen leren omgaan met hun emoties van vandaag, geven we ze de vaardigheden die ze nodig hebben om in de toekomst gelukkige, gezonde volwassenen te zijn.

 

Hoe prettig zal het zijn als kinderen op een leuke en vooral ontspannen manier kunnen kennismaken met de 7 pijlers van Mindfulness. Dat kinderen de kwaliteiten als verdraagzaamheid, aandacht, geduld, concentratie en vriendelijkheid ontwikkelen? En dat ze deze pijlers praktisch kunnen toepassen in hun eigen leven.

De voordelen zijn groot. Want hierdoor kunnen kinderen beter omgaan met de verschillende omstandigheden in hun leven. Daarnaast vergroten kinderen hiermee hun aanwezigheid in het hier en nu, waardoor ze veel meer kwaliteit, concentratie en liefde naar hun taakjes en naar hun vriendjes kunnen brengen.

Wij (Dennis Licht en Martijn Mensink) zijn super gepassioneerd over de mentale en de fysieke gezondheid van kinderen en tieners. Onze wens is dan ook dat ze veilig kunnen opgroeien, dat ze verbinding maken en onvoorwaardelijke liefde voelen en dat ze zich geaccepteerd voelen in deze wereld d.m.v. bewegen.

Onze missie is om de emotionele intelligentie van kinderen te koesteren en mensen die werken met deze kinderen de vaardigheden en technieken  van Mindful Run 4 kids te geven die ze nodig hebben om deze kinderen gelukkiger te maken en  meer in balans te laten komen.

Wij laten zien dat je met de vaardigheden en technieken van Mindful Run 4 kids aan een veerkrachtig, kalm en rustig kind bouwt.  

Wij leren hoe ze hun emoties kunnen uiten en beheren, zodat ze hun beste zelf kunnen zijn.

Mindful Run 4 kids is een nieuwe opleiding van Mindful Run Nederland. Meer dan 550 mensen in Nederland hebben deelgenomen aan de opleiding van Mindful Run. De opleiding Mindful Run 4 kids is ontwikkeld door Martijn Mensink eigenaar en oprichter van Mindful Run en Dennis Licht meervoudig Nederlands Kampioen en Kidsrunning trainer.

Mindful Run 4 kids coach opleiding

In deze praktijkgerichte opleiding van 2 dagen leer je hoe je Mindful Run en/of Mindful Walk technieken kunt toepassen bij kinderen van 6–18 jaarDe focus ligt op het lopen, ervaren, leren, maar vooral veel oefeningen.

In 2020 kun je op onderstaande datums meedoen aan deze exclusieve 2-daagse opleiding.

Opleidingsdata 2020:

 

Klik hier voor de opleidingsdatum.

 

Jong geleerd is oud gedaan!

Martijn Mensink

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.