Mindful Run Workshop voor Atletiek vereningen

Mindful Run Nederland organiseert op aanvraag "speciaal" voor Atletiekvereniging een Mindful Run workshop van 1,5 uur op locatie.

 

Een Mindful Run workshop is  meer dan alleen maar hardlopen. Met de workshop Mindful Run leert u hoe u de gevorderde technieken van Mindfulness in het hardlopen kunt toepassen. Met als resultaat dat de atleet meer energie heeft, een betere ademhaling, meer zelfvertrouwen, sneller blessures herkent, betere focus heeft, etc.

 

Mindful Run heeft als doel de atleet te trainen zowel op fysiek als op mentaal gebied. Een goede ademhaling is van groot belang tijdens het hardlopen. Goed getrainde atleten kunnen vaak nog heel veel winst behalen op een goede ademhaling. Veel atleten trainen van alles maar vergeten vaak de longen op een effectieve manier te trainen. Atleten kunnen veel winst halen op een goede ademhaling. Goed getrainde atleten doen regelmatig mee aan wedstrijden en hebben nog wel eens last van spanningen en onzekerheden.

 

Met de technieken van mindfulness leert u vrij snel hoe u deze spanningen en onzekerheden kunt omzetten in positieve energie. Mindful run is veel meer dan alleen maar hard lopen. Bent u klaar voor een Mindful Run?

 

De workshop is geschikt voor de beginnende hardloper en de gevorderde hardloper. 

 

Iedereen kan meedoen.

 

Heeft u interesse in de Mindful Run Workshop bij u atletiekvereniging vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

 

Sportieve groet,

 

Martijn Mensink

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.