Hoe word je een succesvol Mindful Run ondernemer

Voor wie?

 

De workshop ‘Hoe word je een succesvol Mindful Run ondernemer’ is bedoeld voor iedereen die een opleiding heeft gevolgd bij Martijn Mensink en Dianne Schutmaat (MFR NL) en wil starten of is gestart als ondernemer.

 

 

Wat biedt de training?

 

De workshop biedt handvatten wanneer je voor jezelf gaat starten, of reeds gestart bent maar vastloopt in allerlei zaken. Op alle fronten van het ondernemerschap biedt de training waardevolle inzichten, inspiratie en tips waarmee je direct aan de slag kunt. Esther geeft een inkijkje in de uitgebreide toolbox die zij inmiddels heeft gevuld en zal de onmisbare tips en tools delen uit haar eigen ervaringen en de verdiepende trainingen die zij heeft gevolgd.

 

Doel workshop:

 

Delen van ervaringen en vaardigheden, gericht op: Meer klanten!

 

 

Praktische informatie:

·      Watermuseum Arnhem, maandag 11 februari 2019, 10.00 tot +/-16.00 uur (inloop v.a. 9.30 uur).

·      Gaat door bij minimaal vijf deelnemers (maximaal tien).

·      Inclusief: certificaat als bewijs van deelname, hard copy presentatie en lunch.

·      Kosten: €125 excl btw.

 

Workshop door wie?

 

De workshop wordt gegeven door Esther van der Salm. Esther is sinds maart 2017 Mindful Walk/ Run Instructeur en Mindful wandel/beweegcoach onder de naam Beweging op elk niveau en Mindful Run Monnickendam. Esther is een succesvol netwerkster en houdt zich intensief bezig met marketing via haar netwerk en het uitbreiden daarvan. Esther heeft een passie voor het geven van de 5-weekse MFW/ MFR-cursus (meerdere keren per week) en begeleid gemiddeld vier coachees individueel. Tot slot is het aanbieden van workshops voor bedrijven ook een wekelijkse bezigheid geworden. Langzaamaan ontstaan hieruit de leukste projecten die de naam Mindful Run doet groeien en ieders belang raakt. Esther kan het niet laten groter te denkenJ. Met als doel: Optimale groei! Resultaat tot nu toe: Heel veel voldoening én succes!

 

     

     Achtergrond die Esther succesvol maakt:

 

ABN AMRO: Advies aan alle klantsegmenten (bewindvoering t/m quote500).

Ex-topsportster: heeft vijf jaar lang landelijk marathons geschaatst in binnen- en buitenland. Houdt van hardlopen, wielrennen, schaatsen, skeeleren en zeezeilen.

 

 

PROGRAMMA

 

Zie pdf file (onderaan)

 

SCHRIJF JE IN

 

Via onderstaand formulier of stuur een mail naar info@bewegingopelkniveau.nl met als titel “Inschrijven workshop 11 februari 2019”.

 

Vermeld je naam, je locatie en of je Mindful Run- en/of Walk Instructeur en/of Wandelcoach bent.

Na inschrijven, ontvang je een bevestigingsmail. De factuur ontvang separaat, ook per mail. Zodra de factuur is betaald, ben je zeker van deelname.

Bij annulering van de workshop van mijn kant, krijg je het gehele bedrag retour. Bij annulering van jouw kant: tot twee weken voor de workshop ontvang je het gehele bedrag retour, daarna ontvang je €100 retour.

 

Hartelijke groet,

 

Esther van der Salm.

www.bewegingopelkniveau.nl

www.mindfulrun.nl/monnickendam

 

 

 

Download
MFR, hoe word je een succesvol MFR onder
Adobe Acrobat document 2.5 MB

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.