Stress verminderen met een Mindful Run

Heb je snel last van stress of zit je tegen een burn-out aan?

Heb je een gebrek aan energie of voel je je down?

 

Lees dan verder. 

 

Het beste medicijn in dit soort situaties is dan ook om te gaan bewegen. Maar ik kan me goed voorstellen dat je juist hiervoor helemaal geen energie meer hebt.

 

Maar juist bewegen en mindfulness technieken kunnen een medicijn zijn tegen dit soort klachten.

 

Precies de reden waarom ik deze 2 technieken heb gecombineerd in een Mindful Run.

 

Stress verminderen en je uithoudingsvermogen verhogen met een Mindful Run.

 

Het is mogelijk om een Mindful Run in te zetten tegen stress of een burn out. Het is "misschien" wel het meest effectieve en eerlijke medicijn om een burn out tegen te gaan.

 

Mindful Run is namelijk de combinatie van Mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen.

 

Heel veel cursisten hebben al ervaren dat een Mindful Run minder inspannend is. Bij sommige hardlopers is de hartslag zelfs 30 slagen minder dan voorheen bij inspanning.

 

Een hoge ademhaling is een hoge hartslag, een lage ademhaling is een lage hartslag. Een hoge hartslag kost je heel veel overbodige energie een lage hartslag veel minder. Met een burn out is het juist de bedoeling dat je ontspannen leert bewegen en niet wegloopt voor je problemen.

 

Naast de ademhalingstechnieken gebruik ik ook Mindfulness technieken. Met het gebruik van deze technieken in je hardlopen ervaar je al vrij snel minder stress. Mindfulness is wetenschappelijk aangetoond dat het stress verminderd.

 

Het is zo simpel en zo mooi tegelijk. Maak van de Ademhalings-- en Mindfulness technieken een gewoonte en je bent gebonden aan een diepgaande verandering in de kwaliteit van je leven.

 

Natuurlijk ben ik geen wonder dokter. Stress blijft altijd bestaan in je leven maar de ervaring leert dat men de stress volle situaties direct herkent en daardoor de technieken direct kunt toepassen. Dit is niet iets wat men steeds bewust doet, het gebeurt gewoon. Het is een nieuw patroon dat men zich eigen maakt.

 

Coaching

 

Mindful Run leert je hoe je met een simpele techniek je stress kunt verminderen en je uithoudingsvermogen kunt vergroten.

 

In bijna alle situaties vergoedt je werkgever de coaching.

 

Heb je interesse neem dan gewoon even contact met mij op via onderstaand formulier.

  

Durf jij dat aan, een Mindful Run?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0