Mindful Run is Duidelijk, Helder en Effectief.

Door Martijn Mensink

 

Op een leuke en eenvoudige manier laat ik mensen met Mindful Run kennismaken met het toepassen van Mindfulness technieken tijdens het hardlopen. Hierdoor wordt Mindfulness heel praktisch en is makkelijk toe te passen tijdens het lopen.

 

Voor mij is Mindful Run het trainen van mijn bewustzijn. Het trainen van je bewustzijn kun je zien als het trainen van een spier. "Je bewustzijn is net als een spier, om beter te worden moet je die spier trainen." Mindful Run is een manier om je bewustzijn te trainen!

 

Als hardloper heeft Mindfulness mij vooral heel veel rust gegeven. Met deze rust ervaar ik meer energie als ooit tevoren.

 

Het gaat er niet om je goed te voelen, wel om goed te worden in voelen. Dit kan een nadenkertje zijn maar als je er even bij stilstaat kan dit best een waardevol inzicht geven.

 

In mijn oude denken had ik overal aan gedacht. Ik dwaalde letterlijk en figuurlijk rond in mijn gedachten. Ik was zo druk bezig de hele dag met denken dat ik totaal was vergeten te voelen.

 

Een Mindful Run is niet iets wat je zomaar even doet. Het is het aangaan van een committent met jezelf en daarvoor gaan.

 

Ik heb zelf nog nooit een methode of benadering ontdekt die zo inspirerend en krachtig is. Mindful Run is Duidelijk, Helder en Effectief. Het geeft precies weer hoe te Zijn in het Hier en Nu.

 

Mindful Run is een combinatie van processen die ikzelf heb doorlopen en de technieken die ik heb opgedaan. Mindfulness technieken - Ademhalingstechnieken - NLP technieken - Hardlooptechnieken - Bewustwordingstechnieken.

 

Mindful Run gaat om het integreren van gevoelens, waarbij fysieke, mentale en emotionele aspecten vanuit het onderbewustzijn worden aangepakt zonder daarbij je verhaal te doen.

 

Mindful Run is zoveel meer dan alleen maar hardlopen – Mindful Run begint dan ook op het punt waar jij op dat moment in het leven staat.

 

Mindful Run is een proces van bewustwording. Stap voor stap naar het Nu. Mindful Run is een heel mooi proces waarin jij echt in beweging komt op fysiek en mentaal gebied.

 

Het beste uit mensen halen en waarde toevoegen aan het leven van anderen is wat mij drijft en mij dankbaar en gelukkig maakt. Het out-of-the-box denken, het inspireren en motiveren van mensen, het verbeteren van de persoonlijke en sociale vaardigheden, leidt tot het gewenste anders denken en doen.

 

Dat is Mindful Run, Duidelijk, Helder en Effectief.

 

Martijn Mensink

Founder Mindful Run 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0