Mindful Run cursus Nijmegen start zon 20 november

Mindful Run cursus in Nijmegen, locatie Park Brakkenstein Nijmegen

 

Mindful Run start zondagochtend 20 november om 09:30 tot 11:00 met een nieuwe Mindful Run cursus in Nijmegen. Deze bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en is geschikt voor de beginnende en gevorderde hardloper.

 

De cursus Mindful Run heeft als doel om jou beter te laten ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

 

Rolf geeft je in deze cursus inzicht hoe je Mindfulness makkelijk en op een leuke manier kunt toepassen in je hardlopen en in je dagelijkse leven.

 

De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De training is zo opgezet dat zowel de beginnende als gevorderde hardloper kan meedoen. Ook als je nog niets hebt met hardlopen, ben je van harte welkom.

 

 

Resultaat Meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter te ontspannen.

 

Je hardloop carrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

 

Enkele reacties van cursisten:

 

" De Mindful Run cursus heeft me veel meer gebracht dan ik van tevoren had verwacht. Bedankt voor je enthousiasme en je uitleg. was al bekend met mindfulness maar dat ik zo kon toepassen bij het lopen was een mooie verassing. Ik hoop dat je nog heel veel mensen raakt! "

 

"Ik vond de trainingen erg leuk en heb er veel van geleerd. Ben hardlopen (op jouw manier) zelfs leuk gaan vinden en dat had ik nooit verwacht ;)

 

"Mindful Run heeft mij rust, zelfvertrouwen, minder stress, energie, bewustwording gebracht! Door Mindful Run kan ik beter voelen, beter ontspannen, genieten van het hier en nu. Martijn bedankt, ik voel me goed!"

 

"De Mindful Running sessie waren voor mij letterlijk een verademing. Ademhalingstechnieken, looptechnieken, yogaoefeningen alles komt aan bod. Voor mij is hardlopen hierdoor leuker geworden en minder een wedstrijd. Kortom een aanrader voor iedereen."

 

"De 5 weekse mindfulrun cursus van Mindful Run is DE eye opener van 2015. Met duidelijk en enthousiast verhaal begin je aan allerlei oefeningen. Je ervaart direct verschillen in looptechniek, ademhaling en lopen met je zintuigen. Leuke en zeer waardevolle lessen in mooie omgeving!"

 

Kosten:

 

De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.

 

Data:

 

De 5 weekse cursus start op zondagmorgen 20 november. Locatie Park Brakkenstein in Nijmegen,

  

Data voor de zondagmorgen: 20 nov, 27 nov, 4 dec, 11 dec en 18 dec 2016.

Instructeur: Rolf van Lingen.

Aanvang 09:30 tot 11:00 uur

 

Aanmelden via onderstaand formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.