Mindful Run News september 2016

Mindful Run September 2016

De kracht van Mindfulness, Ademhalingstechnieken en Hardlopen.

 
 

Mindful Run 1 november op NPO 3 in het programma 'de dolende dertiger'

Op dinsdag 1 november is Mindful Run te zien in het TV programma 'de dolende dertiger' om 21.20 uur op NPO 3. Een mooie mogelijkheid om te zien wat Mindful Run voor jou kan betekenen.

In de zesdelige serie ‘Marlijn: de dolende dertiger’  zoekt Marlijn Weerdenburg naar antwoorden op de levensvragen van de dertigers van nu. In een persoonlijke ontdekkingstocht duikt ze in de wereld van haar leeftijdgenoten, die worstelen met keuzestress, issues in de liefde, kinderen en carrière, sociale media en zingeving.  Ze spiegelt zich aan bekende collega’s in de TV- en filmwereld, laat zich inspireren door ‘gewone’ dertigers, praat met deskundigen, en onderzoekt de trend op het gebied van yoga, mindfulness  en detoxretreats.

Lees hier alles over het programma "De dolende dertiger"

Mindful Run Agenda


De vraag naar onze Mindful Run Cursussen groeit sterk. Omdat wij deze cursussen niet allemaal zelf kunnen verzorgen, hebben wij de afgelopen maanden Mindful Run Instructeurs opgeleid. Ook in de maand september komen er steeds meer nieuwe enthousiaste instructeurs bij die staan te popelen om te beginnen.

Ben jij al op de hoogte van alle leuke cursussen en evenementen die Mindful Run op de agenda heeft staan?
Klik snel op de kaart of Mindful Run al bij jou in de buurt zit!
 
En hieronder een aantal evenementen die erg leuk zijn om te ervaren:
ZA 01 oktober 2016
Mindful Trailrun Clinic Warnsborn

(nabij Arnhem)

09.30 - 12.00 uur
Kosten: € 25,00 p/p


In de Mindful Trailrun Clinic leer je alles over hardlopen in de ongerepte natuur. De clinic laat je ervaren hoe je mindfulness oefeningen toe kunt passen tijdens het trailrunnen en hoe je aandacht kunt besteden aan je ademhaling. Maximaal 15 deelnemers, dus meld je snel aan.

Ga naar de website
Ja, ik wil mee!
ZA 22 oktober 2016
Mindful Run Cycling Editie

(Posbank nabij Arnhem)
10:00 - 12.30 uur 
Kosten: € 35,00 p/p 

Speciaal aan deze clinic zijn de diverse ademhalingstechnieken. Door middel van een goede ademhaling is het mogelijk om een stuk efficiënter met je energie om te gaan. Na de uitgebreide clinic gaan we de technieken toepassen in een korte toertocht over de Posbank.

Ga naar de website

Ja, ik wil mee!

MA 17 oktober 2016
en
DI 18 oktober 2016
Mindful Run Clinics Terschelling


Mindful Run Instructeurs organiseren regelmatig evenementen op Terschelling. In oktober zijn er twee mooie clinics. Ben je toevallig op Terschelling, woon je er of lijkt het je heerlijk daar een clinic te volgen? Ga snel naar de website voor meer informatie

Ga naar de website
Ja, ik wil mee
Volg ons via

Reactie schrijven

Commentaren: 0