Mindful News Letter April 2016

Mindful Run News april 2016

De kracht van Mindfulness, Ademhalingstechnieken en Hardlopen.

Even stilstaan bij jezelf. Wanneer maak je hier eigenlijk tijd voor? Zelfs tijdens het sporten loop je jezelf soms voorbij. Hierbij een leuke eenvoudige yoga oefening die je helpt even stil te staan bijvoorbeeld in het bos tussen de andere bomen. 
De Boom
Op één been balanceren is geweldig voor atleten, helemaal hardlopers. Hoe meer je je benen kan versterken en je balans verbeteren, hoe kleiner de kans dat je een enkel verstuikt of valt als je op een trail of een ander oneven oppervlak rent. Om de Boom onder de knie te krijgen, houd je je blik vast op een object in de verte – of het nou de horizon is of een plek op je muur. Maak het moeilijker door je ogen te sluiten als je de pose eenmaal 30 tot 60 seconden kan vasthouden.
 

Mindful Run Agenda


Ben jij al op de hoogte van alle leuke cursussen en evenementen die Mindful Run op de agenda heeft staan?

De volgende cursussen starten binnenkort:
11 april 2016 (maandagavond): Mindful Run Cursus Arnhem 
25 mei 2016 (woensdagochtend): Mindful Run Cursus Oosterbeek
29 mei 2016 (zondagochtend): Mindful Run Cursus Nijverdal
Ik meld me aan voor de cursus
 
En hieronder een aantal evenementen die erg leuk zijn om te ervaren:

ZA 30 april 2016
Trailrun Clinic Arnhem


09:30 - 12.30 uur 
Kosten: € 25,00 p/p 

Trainen in de bossen waar Europees kampioen Sifan Hassan ook traint. Landgoed Warnsborn leent zich bij uitstek voor een fantastische Trailrun. De clinic is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Maximaal 15 deelnemers, dus meld je snel aan.

Ga naar de website

Ja, ik wil mee!
14 mei - 21 mei 2016
Trail vakantie Franse Alpen


Nog 4 plekken vrij
Kosten: zie website

Maak kennis met Mindful Run Trail in een ultieme rustige en wonderschone omgeving. Je verblijft een hele week in de Franse Alpen. Je geniet van de verwennerijen van de koks in AlpeLune en natuurlijk van de heerlijk frisse berglucht, de schitterende uitzichten en super mooie tracks en trails.

Ga naar de website
Ja, ik wil mee!
 ZA 4 juni 2016
Woman's Trailrun Doorwerth


09.30 - 12.30 uur
Kosten: € 25,00 p/p


In de Mindful Woman's Trailrun Clinic leer je alles over hardlopen in de ongerepte natuur. De clinic laat je ervaren hoe je mindfulness oefeningen toe kunt passen tijdens het trailrunnen en hoe je aandacht kunt besteden aan je ademhaling. Maximaal 15 deelnemers, dus meld je snel aan.

Ga naar de website
Ja, ik wil mee!

 

Nieuwsbrief niet ontvangen? vul dan onderstaand formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0