Het gaat er niet om je goed te voelen, wel om goed te worden in voelen.

Ben jij je lichaam? Ben jij je gedachten? Ben jij je gevoel?

 

Je bent het alle drie niet. Uiteindelijk ben je Aanwezigheid. Om dit te ervaren moet je Aanwezig Zijn in het huidige moment, oftewel Gewaar zijn van het moment waarin jij je bevindt.

 

De niet geïntegreerde, emotionele inprentingen zorgen ervoor dat veel mensen niet Aanwezig zijn in het moment zelf. Veel mensen dwalen rond in een denkmodus, waarin veel wordt gepiekerd over het verleden of de toekomst.

 

Een waardevol inzicht voor mij is:

 

Het gaat er niet om je goed te voelen, wel om goed te worden in voelen.


Dit kan een nadenkertje zijn maar als je er even bij stilstaat kan dit best een waardevol inzicht geven.


In mijn oude denken had ik overal aan gedacht. Ik dwaalde letterlijk en figuurlijk rond in mijn gedachten. Ik was zo druk bezig de hele dag met denken dat ik totaal was vergeten te voelen.


Dit is een tipje van de sluier waar Mindful Run over gaat.

 

Een Mindful Run is niet iets wat je zomaar even doet. Het is het aangaan van een committent met jezelf en daarvoor gaan.

 

Ik heb zelf nog nooit een methode of benadering ontdekt die zo inspirerend en krachtig is. Mindful Run is Duidelijk, Helder en Effectief. Het geeft precies weer hoe te Zijn in het Hier en Nu.

 

Mindful Run is een combinatie van processen die ikzelf heb doorlopen en de technieken die ik heb opgedaan. Mindfulnesstechnieken - Ademhalingstechnieken - NLP technieken - Hardlooptechnieken - Bewustwordingstechnieken.

 

Mindful Run gaat om het integreren van gevoelens, waarbij fysieke, mentale en emotionele aspecten vanuit het onderbewustzijn worden aangepakt zonder daarbij je verhaal te doen.


Mindful Run is geen therapie - Mindful Run is geen bomen knuffelen - Mindful Run is niet vaag.


Mindful Run is hardlopen maar dan Anders......

 

Mindful Run is zoveel meer dan alleen maar hardlopen – Mindful Run begint dan ook op het punt waar jij op dat moment staat.

 

Mindful Run is een proces, een heel mooi proces waarin jij echt in beweging komt op fysiek en mentaal gebied.

 

Ben jij klaar voor een Mindful Run?

 

Martijn Mensink

Reactie schrijven

Commentaren: 0