Mindful Run Trail event Holten 11-07-15 (de foto's)

Zaterdag 11 juli 2015 organiseerden wij alweer voor de 7e keer een Mindful Run Trail Event.


Na Duitsland en Frankrijk waren wij nu een keer lekker dichtbij huis. De Holterberg in Holten was het decor voor de Mindful Run Trail.

 

Om 9:30 kwamen de eerste deelnemers zich al melden bij het Losse Hoes in Holten. Deelnemers kwamen ook dit keer uit alle windstreken van Nederland en Belgie.

 

Na het nuttigen van een Twentse Krentenwegge en een lekkere kop koffie begonnen we met maar liefst 53 hardlopers aan het event. We hadden in de ochtend 3 workshops gepland.


Martine gaf een Yoga workshop, Martijn gaf een workshop Mindful Running en Matthijs liet de deelnemers kennismaken met de Kracht van Ademhaling.

 

Onder een heerlijke zonnetje met een daarbij lekker temperatuurtje konden alle deelnemers kennismaken met Yoga, Mindfulness en Trailrunning. De unieke combinatie wat Mindful Run zo speciaal maakt.

 

Na het nuttigen van een uitstekende lunch bij hotel restaurant Het Losse hoes werden de deelnemers ingedeeld in 3 groepen, om zo op ieder zijn eigen niveau te kunnen genieten van een 2 uur durende Trailrun over de Holterberg.

 

Wij als organisatie hebben genoten van alle deelnemers die samen met ons voor een onvergetelijke dag hebben gezorgd.

 

De herinneringen die je later wilt hebben maak je nu!

 

Gelukkig hebben we de foto’s nog

 

Martijn & Matthijs & Martine & John & Karin & Bas

Reactie schrijven

Commentaren: 0