Stress verminderen en je uithoudingsvermogen vergroten in 1 Run

Stress verminderen en je uithoudingsvermogen vergroten in 1 Run.

 

De afgelopen jaren ben ik mij steeds meer bewuster geworden van het toepassen van een ademhalingstechniek die meer impact heeft op mijn fysieke, emotionele en spirituele welzijn dan welk ander product of techniek dan ook. En neem van mij aan dat ik veel heb geprobeerd om energieker te worden en minder stress te ervaren.

 

In mijn eigen ervaring heeft deze techniek een diepgaand effect op de kwaliteit van mij leven gehad. Mijn uithoudingsvermogen gedurende de dag is omhoog geschoten. Ik heb zelden stress en als ik wel stress heb lijkt het wel een zacht briesje dat voorbij waait.

 

Mijn concentratie vermogen is sterk toegenomen en ik ben minder snel afgeleid.

 

Het is mogelijk om dit in 1 Run te leren, ik noem het een Mindful Run.

 

Het is voor mij de ideale combinatie van Mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen.

 

Heel veel cursisten hebben al ervaren dat een Mindful Run minder inspannend is. Bij sommige hardlopers is de hartslag zelfs 30 slagen minder dan voorheen.

 

Een hoge ademhaling is een hoge hartslag, een lage ademhaling is een lage hartslag. Een hoge hartslag kost je heel veel overbodige energie een lage hartslag veel minder.

 

Naast de ademhalingstechnieken gebruik ik ook Mindfulness technieken. Met het gebruik van deze technieken in je hardlopen ervaar je al vrij snel minder stress. Mindfulness is wetenschappelijk aangetoond dat het stress verminderd.

 

Het is zo simpel en zo mooi tegelijk. Maak van de Ademhalings- en Mindfulness technieken een gewoonte en je bent gebonden aan een diepgaande verandering in de kwaliteit van je leven.

 

De mensen die mij kennen weten dat ik niet zomaar iets roep. In de zware tijden waarin wij met ons gezin verkeren is het toepassen van deze technieken onze redding om stress te elimeren, om lekker te genieten van het hier en nu en om genoeg energie te hebben om te genieten van het hardlopen in

de natuur.

 

Natuurlijk ervaar ik ook in sommige situaties stress maar het grote verschil met vroeger is dat ik deze situaties direct herken en de technieken direct toepas. Dit is niet iets wat ik steeds bewust doe, het

gebeurt gewoon. Het is een nieuw patroon dat ik mij 100% eigen hebt gemaakt.

 

Ik hoop dat als je zo ver hebt doorgelezen, dat jij je ogen open wilt doen en doet wat nodig is om de kwaliteit van je leven en het leven van de mensen om je heen te verbeteren.

 

Mijn leven is Nu.

 

Durf jij dat aan, een Mindful Run?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaren: 0