Workshop: "De kracht van het ademhalen"

Workshop "De kracht van het Ademhalen"

 

Aangezien we ”leven zoals we ademen” ben ik mij afgelopen jaren steeds bewuster geworden van mijn ademhaling. Zoals een vis pas weet wat water is als hij op het droge ligt, zo worden wij ons pas bewust wat ademen is als we geen lucht meer krijgen.


Winst 


Wil jij als hardloper meer winst halen uit je ademhaling? Kom dan zondagmiddag 29 maart in Nijverdal bij de Wilgenweard.

 

De workshop bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. De workshop duurt 2 uur en begint om 13:30 tot 15:30. Het praktijk gedeelte bestaat uit hardlopen. Het is voor ieder niveau geschikt.

 

De kosten voor deze workshop bedragen 30 euro en is inclusief koffie/thee.

 

Aanmelden kan via onderstaande formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0