Mindful Run Mama Run (5 weekse hardloop cursus)

Mindful Run Mama Run

 

Mindful Run heeft een 5-weekse cursus ontwikkeld voor alle moeders die graag willen hardlopen. De cursus bestaat uit Mindfulness oefeningen, ademhalingstechnieken en hardlopen.

 

Voor iedereen

 

Het maakt niet uit of je net bevallen of al langer moeder bent. Hardlopen is een beweegvorm die gemakkelijk in te passen is in je dagelijkse leven en daarom zeer geschikt voor moeders die graag fit en vitaal willen zijn.

 

Mindful Run leert je hoe je verantwoord en met plezier je conditie op kunt bouwen en hoe je dit het beste kunt combineren met je gezin.

 

Ademhaling

 

Loop je al langer? Dan leer je in de cursus hoe je meer energie krijgt door een betere ademhaling, hoe je een betere focus krijgt, hoe je gemakkelijker leert lopen en beter kunt ontspannen. Je hardloop carrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

 

Door het trainen van bewust ademhalen ben jij in staat om maximaal zuurstof aan je bloed toe te voegen. Zuurstofrijker bloed betekent meer zuurstof om de spieren meer energie te geven. Meer energie betekent meer uithoudingsvermogen. Veel hardlopers gebruiken de ademhaling niet optimaal. Met het trainen van je ademhaling kan je er in een paar trainingen al voor zorgen dat je naderhand een

stuk plezieriger en meer ontspannen loopt.

 

De trainster van deze cursus is Dianne. Zij is zelf moeder van 2 kinderen en heeft veel ervaring met hardlopen in combinatie met een gezin. Dianne is zelf astma patiënt en heeft ervaren dat je met de juiste ademhaling zonder problemen kunt hardlopen, ook met een chronische ziekte.

 

De 5 weekse cursus Mindful Run Mama Run cursus start in Arnhem Locatie Sonsbeekpark.


Kosten

De cursuskosten bedragen €85,– inclusief BTW voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.   

Ook individuele coaching is mogelijk. Hiervoor geldt een uurtarief.

 

Wanneer 

 

Woensdagochtend groep start 18 maart 2015 van 9:00 uur - 10:30 uur

Data: 18 maart, 25 maart, 1 april, 8 april en 15 april

 

Maandagavond groep start 30 maart 2015 van 19:30 uur -21:00 uur

Data: 30 maart, 13 april, 20 april, 4 mei en 11 mei

 

Aanmelden via onderstaand formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0