Waarom ik nu niet meer moe ben?

Veel mensen zijn vaak moe. Vroeger had ik hier zelf ook veel last van.


Ik had een vrij relaxte baan en geen psychische problemen of lichamelijke problemen.


Ik was gewoon moe.


Bijna iedere dag als ik thuis kwam na mijn werk plofte ik op de bank neer en kwam ik er niet meer van af. Ik was gewoon moe!


Met ongeloof hoorde ik de verhalen of ik las het op internet wat mensen wel niet deden in hun vrije tijd. Ik kreeg er uiteindelijk kopzorgen van hoe kan dit? en wat doe ik verkeerd?


Vaak is er geen duidelijk aanwijsbare oorzaak voor te vinden. Vermoeidheid kan zowel een lichamelijke als psychische oorsprong hebben en dat maakt het vinden van oplossingen er niet eenvoudiger

op.


Vooral geestelijke moeheid, door stress en zorgen en angst, kunnen zijn tol gaan eisen. Toch kun je zelf veel doen om moeheid te bestrijden. Het lamlendige gevoel wat je kunt hebben tijdens de hele avond op de bank liggen tv te kijken of tijdens een beetje verveeld surfen op het internet kun je heel simpel

kwijtraken.


De oplossing!


Haal beter adem, mensen die aan ademhalingstechnieken doen hebben meer zuurstof in hun lichaam. Meer zuurstof betekent automatisch meer energie. Een slechtere ademhaling verstoort de zuurstofbalans in je lichaam, waardoor je aan het eind van de dag een gevoel van uitputting ervaart.


Veel mensen pakken als ze moe zijn energie pillen of energie dranken. Probeer daar niet mee te beginnen want dat is gewoonweg troep en kan op langere termijn schadelijk voor je lichaam zijn.


Wat je wel nodig hebt is een gezonde, natuurlijke energie boost zodat je lichaam en geest in balans komen.


Waarom ik nu niet meer moe ben? Heel simpel dus, beter ademhalen heeft ervoor gezorgd dat ik lekker in balans ben. Wil je meer weten over ademhalingstechnieken of heb je een vraag? neem dan gerust contact met mij op.


Hartelijke groet,


Martijn Mensink



Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0