Unieke kans om 23.000 keer per dag je eigen kracht te vinden en je geluk te vergroten

Mindful Run geeft jou het inzicht om 23.000 keer per dag je eigen kracht te vinden en je geluk te vergroten.


Waarom 23.000 keer per dag? Omdat dit onze gemiddelde aantal ademhalingen per dag is! Met elke diepe en bewuste ademhaling vergroot je je krachten voor de vernieuwing van je cellen. En vernieuwen je cellen zich regelmatig, dan gaat je energie beter stromen.


Tevens gaan je gelukschemicaliën stromen met elke diepe ademhaling. En je wordt je bewuster van wat er in je lichaam gebeurt, wat je lichaam nodig heeft, maar je wordt je ook bewuster van je omgeving en van wat jij nodig hebt.


Behalve celvernieuwing, het laten stromen van de juiste energieën en het op gang brengen van je gelukschemicaliën, kom je ook tot rust en geef je jezelf een oplaadtijd.


En hoe doe je dat dan, zo'n bewuste ademhaling? Er zijn verschillende manieren van hoe je ademhaling kan zijn. Mindful Run richt zich op de neus ademhaling. Als jij bijvoorbeeld vijf keer per dag twee minuten bewust gaat ademhalen, dan zul je al binnen een paar dagen effect merken op je innerlijke gesteldheid.


Je kan er ook voor kiezen om dit één keer per dag een kwartier te doen, of wanneer het jou het beste uitkomt. Zolang je het maar doet, zolang je je maar bewust bent van je ademhaling: diep inademen door de neus en diep uitademen via de neus.


Als jij jezelf hier bewust van maakt en het ook bewust gaat toepassen, dan ben ik ervan overtuigd dat je meer in connectie komt met je innerlijke jij en je innerlijke krachten en dat geeft zoveel meer energie en rust.


Daarom dus de cursus van Mindful Run


Sportieve groet,


Martijn Mensink

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0