Mindfulness + Hardlopen = Mindful running

 

Mindfulness + Hardlopen = MINDFUL RUNNING

Door Mindful running kun je een betere loper worden. Steeds meer hardlopers beseffen dat harder trainen niet altijd de enige manier is om te verbeteren.

 


Hardlopen moet moeiteloos maar vooral plezierig gaan. Iedereen kan Mindful running leren. Vergeet niet dat het een vaardigheid is, die langzaam overgaat in een nieuwe gewoonte.

Mindful running betekent dat je in het hier en nu hardloopt. Met in het hier en nu bedoel ik dat je alleen maar concentreert op het moment dat zich precies op dat moment voordient. Elke stap, elke ademhaling, elke hartslag kan op dat moment je focus zijn. Dit is ook de enige plek waar op dat moment de focus zou moeten zijn.

Oefen Mindful running


Oefen Mindful running regelmatig om je loop te verbeteren. Het zal je helpen om positief te blijven en de zorgen of angsten weg te nemen. Mindful running brengt je rust en ontspanning tijdens het lopen maar ook in het dagelijkse leven. De focus wordt meer en meer gericht op het hier en nu. Je krijgt de gelegenheid om op een nieuwe manier te gaan genieten van de schoonheid van de natuur.

 


Vrijdagmorgen 9 januari en zondagmorgen 4 januari start ik om 9:30 uur wederom met een 5-weekse cursus Mindful Running. Dit doe ik in Nijverdal i.s.m. de Wilgenweard. Aanmelden kan via www.wilgenweard.nl/mindful-running

Maandagavond 5 januari om 19:30 start ik in Arnhem met een nieuwe cursus Mindful Running. Aanmelden kan via www.mindfulrun.nl/startdata/

Wie weet zie ik je dan!
 

 

 

 


 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0