Als je mindful bent..........

 

Als je mindful bent ga je de beweging aan van doen naar zijn, van kijken naar zien, van horen naar luisteren, van ongemak naar balans, van scheiding naar verenigd zijn, van reageren naar antwoorden, van defensief naar authentiek, van fragmentatie naar integratie, van geluk zoeken naar vreugde toelaten, van wrok en verwijten naar vergeving, van onjuiste waarneming naar juiste waarneming, van klagen en wijdijver naar compassie, van onbewust gedrag naar bewust gedrag en van leven in de tijd naar gewaarzijn in het huidige moment.

 

Ik ben niet veranderd, ik ben gewoon wakker geworden.

 

Even voorstellen: Martijn Mensink is trainer, coach en spreker. Martijn heeft intussen al honderden mensen geholpen om te stoppen met roken, met de prettige methode van Allen Carr’s Easyway. Met deze methode is het mogelijk dat een roker binnen 6 uur 100% van het roken af is. Door deze inzichten is Martijn gaan inzien dat het brein van ieder mens veel meer kan dan wat hij ooit dacht. Door een andere manier van denken gaan steeds weer nieuwe deuren open. Met Mindful Run heeft Martijn een 5-weekse cursus ontwikkeld waarin de cursist zowel op lichamelijk als geestelijk nivo aan het trainen is. Martijn heeft zelf marathons gelopen en heeft veel hardloopervaring. Hij is naast stoppen met roken therapeut, mindfulness trainer/coach ook officieel gecertificeerd atletiek trainer bij de KNAU. Martijn blogt regelmatig over allerlei zaken die hij tegenkomt of over wat hij meemaakt in zijn leven.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0