De juiste Mindset

Iedereen weet dat een juiste mindset een van de belangrijkste aspecten is voor het boeken van succes.

  

Het verschil tussen falen en winnen is je manier van denken. Als je denkt dat je zal falen dan zul je falen. Als je echt gelooft in jezelf dan kun je niets anders dan winnen. Winnen is de enige optie!  

 

Om echt te gaan geloven in jezelf moet je een nieuwe basis van denken maken. 

Deze basis kan bestaan uit bijvoorbeeld onderstaande zinnen. 

  

Ik hou van mijzelf. 

Ik accepteer mijzelf onvoorwaardelijk in dat wat ik ben. 

Ik accepteer wat ik kan veranderen en ik accepteer wat ik niet kan veranderen.  

Ik kan niet falen ik kan alleen maar leren uit de ervaringen wat ik mee maak. 

 

Deze zinnen kun je vatzetten in je geheugen, dit kun je doen door ze regelmatig te herhalen. 

 

Wil jij veranderen! dan zul je eerst je gedachten moeten veranderen. Als jij begint met het veranderen van je gedachten dan verandert de rest vanzelf daar hoef je niets voor te doen dat gaat vanzelf.  

 

Bijvoorbeeld: 

 

Heel veel mensen zijn altijd maar op dieet. Er is niks mis met een dieet volgen als jij snel gewicht wil verliezen om bijvoorbeeld goed voor de dag te komen op je bruiloft. Maar als jij voor altijd die kilo’s kwijt wilt zul je toch iets moeten veranderen in de basis. Deze basis noem ik je denkproces. Het denkproces in wat je denkt en wie je denkt dat je bent. Met aanpakken van je denkproces verandert je leefstijl wat als een gevolg kan hebben dat je gezonder en bewuster gaat leven. Wat natuurlijk weer gevolg heeft voor de overtollige kilo's :-) 

 

Het verschil tussen falen en succes is het geloof in jezelf. Als jij gelooft in jezelf en jij gelooft waarom je zal slagen dan is dat precies wat er gebeuren gaat. Je zal slagen.

  

Zoek een reden waarom je kunt slagen en vergeet de redenen waarom je niet kan slagen. 

 

Is dat alles! Ja dat is alles.

 

Het zal toch niet eerlijk zijn waarom iemand wel succes kan hebben en de ander alleen maar kan falen.

 

Dat ligt echt niet niet aan je opleiding nivo, je geslacht, je afkomst etc. Het is alleen maar je eigen manier van denken.

 

Wil jij meer zelfvertrouwen hebben. Wil jij angsten overwinnen. Wil jij minder stress. Wil jij meer energie. Wil je bewuster leven. Wil je een betere partner zijn. Wil jij weer evenwicht in je leven. Dan kan ik je helpen.

 

Wil jij de vrijheid terug in jou denken? neem dan contact met mij op.

 

De gesprekken tussen ons zijn altijd in de buitenlucht en kunnen al wandelend of hardlopend gedaan worden in Arnhem, Oosterbeek of op locatie naar jou keuze.

 

Nu ben jij aan zet!

 

Even voorstellen: Martijn Mensink is trainer, coach en spreker. Martijn heeft intussen al honderden mensen geholpen om te stoppen met roken, met de prettige methode van Allen Carr’s Easyway. Met deze methode is het mogelijk dat een roker binnen 6 uur 100% van het roken af is. Door deze inzichten is Martijn gaan inzien dat het brein van ieder mens veel meer kan dan wat hij ooit dacht. Door een andere manier van denken gaan steeds weer nieuwe deuren open. Met Mindful Run heeft Martijn een 5-weekse cursus ontwikkeld waarin de cursist zowel op lichamelijk als geestelijk nivo aan het trainen is. Martijn heeft zelf marathons gelopen en heeft veel hardloopervaring. Hij is naast stoppen met roken therapeut, mindfulness trainer/coach ook officieel gecertificeerd atletiek trainer bij de KNAU. Martijn blogt regelmatig over allerlei zaken die hij tegenkomt of over wat hij meemaakt in zijn leven.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0