Ik ben Mindful

 

Er is iets belangrijks gaande in onze samenleving op dit moment. Mensen worden steeds bewuster. 

 

Deze eenvoudige handeling van het bewustzijn heeft de kracht om alles te veranderen. Bewust zijn is beschikbaar voor iedereen want iedereen heeft de mogelijkheid om aanwezig te zijn in het hier en nu. 

 

Je hoeft niet te veranderen van wie je nu bent. Bewust zijn heeft veel verschillende vormen: Aandacht, bewustzijn, empathie, medeleven, aanwezigheid, energie, compassie, flow en nog veel meer. 

 

Iedereen kan deze aangeboren kwaliteiten aanspreken met eenvoudige Mindfulness technieken. Het is wetenschappelijk aangetoond dat men door het gebruik van deze technieken een betere relatie heeft met zichzelf, partner, vrienden, buren, collega’s, etc.

 

 Aanwezig zijn in het hier en nu is een onderdeel van de tijdsgeest, de geest van de tijd. Door bewuster te gaan leven help jij jezelf om gezonder te worden en om een meer effectiever leven te leiden. Door middel van Mindful te zijn help jij de wereld om een betere wereld ervan te maken. 

 

Kortom: 

 

Iedereen kan Mindful zijn. Bewust zijn cultiveert universele menselijke kwaliteiten en heeft niemand nodig om hun overtuigingen te veranderen. Iedereen kan er van profiteren en het is gemakkelijk te leren. 

 

Het is een manier van leven. Aanwezig zijn in het hier en nu brengt verlichting van het leven tot stand. Het vermindert onnodige stress en kan je helpen bij een verslaving. Zelfs een beetje Mindful zijn maakt je leven al beter. 

 

Mindful zijn geeft alleen maar positieve voordelen voor je gezondheid, geluk, werk en relaties, etc.

  

Door Mindful te zijn ben je veerkrachtiger bij complexe zaken en ben je effectiever en het oplossen van je problemen.

  

Ik kan het wel van de daken afschreeuwen. WORD WAKKER uit je droom staat. 

  

Heb je vragen of wil je een stukje wandelen/lopen dan kun je mij altijd mailen op info@mindfulrun.nl

  

Groet,

  

Martijn Mensink

 

 

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0