Burnout en hardlopen.

Waar hardlopen wel niet goed voor is. Onderstaand verhaal is een mooi voorbeeld dat hardlopen een goed medicijn kan zijn, mits je het verantwoord doet natuurlijk.

 

Ik ging na een burnout hardlopen en dat heeft mij echt geholpen. Hardlopen is voor mij ‘A Way of Life’ geworden en dan te bedenken dat ik nog geen 2 jaar geleden niet eens aan Studio Sport deed!

Burnout hardlopen

Ongeveer een half jaar geleden ben ik op mijn werk uitgevallen met overspanningklachten. Iets waar ik als perfectionist absoluut niet aan wilde geloven en waarvan ik had gedacht dat het mij niet zou overkomen. Maar ik was zo opgebrand dat zelfs de meest simpele taak een enorme opgave voor me was geworden.

Altijd de beste willen zijn

 Burnout hardlopenIk vergat afspraken, maakte onnodige fouten, was druk met niks en had continu last van hoofdpijnen. En dat terwijl ik een mooie carrière had doorlopen en altijd goede of uitstekende beoordelingen had gekregen. Hoe het kwam dat ik uitviel is een heel lang verhaal, maar kort samengevat wilde ik altijd de beste zijn.

Lees verder op http://www.hrdlpn.nl/burnout-hardlopen/

 

Genoeg gelezen en heb je ook zin om te starten met hardlopen klik dan hier of klik hier voor een gratis hardloopschema. De curcus mindful running wordt in Arnhem of in Oosterbeek gegeven.  Voor meer informatie kun je onderstaand formulier invullen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0