Afvallen zonder op dieet te gaan.

Afvallen zonder op dieet te gaan?

Yes you can!

Allen Carr heeft niet alleen een methode ontwikkeld om te Stoppen met roken, maar hij heeft ook een methode ontwikkeld met het motto “En nu afvallen”.  

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben dankbaar gebruik gemaakt van deze methode.

Allan Carr heeft uit eigen ervaring manieren gevonden om te stoppen met roken, dit heeft hij ook toegepast op teveel eten. De methode die hij heeft ontwikkeld noemt hij een ‘anti-dieet’.

Je eet nog steeds wat je lekker vindt, maar verandert wel je eetgewoonten. Bij het Allen Carr dieet wordt niets verboden. Het dieet bestaat uit enkele principes die zorgen voor een gezonder eetpatroon en langdurig gewichtsverlies.

Deze methode heeft mij 10 kg overgewicht gekost, wat er toe heeft geleid dat ik mijn energie volledig terug heb gevonden. Maar wat veel belangrijker is dat ik al een paar jaar lang op mijn ideale gewicht zit met daarbij soms een wijntje of een zak chips :-)

Met behulp van de inzichten die ik van Allen Carr heb ontvangen en natuurlijk mijn eigen ervaringen ben ik in staat om iedereen de energie terug te geven d.m.v. bewust te gaan leven. Het mooie van deze methode is dat je op een makkelijke en leuke manier op je ideale streef gewicht komt.

Ben je nieuwsgierig geworden, of ik jou kan helpen om op een makkelijke manier gewicht te verliezen.


Vul dan onderstaand formulier in dan neem ik z.s.m. contact met je op.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0