Gewoon vrij zijn.

 

Je leven lichter maken door bewust te leven in het nu. Niet zo veel meer nadenken. Geen stress om dingen die er niet toe doen. Rust in je hoofd. Betere gezondheid. Meer energie. Niet alleen maar horen maar ook luisteren. Je hoeft er niets voor te doen alleen maar te "ZIJN".Dit gewoon "zijn" is aardig verstoord geraakt door deze maffe wereld. Het is niet voor niets dat het televisie programma de wereld draaid door zo populair is."Ontwaken" of "wakker worden" uit deze wereld is niet heel moeilijk. Het is een weg die je bewandelt en die jou bevrijdt uit deze mentale staat van "zijn".Leven vanuit de non-duale leef ervaring is leven zonder te oordelen. Het is leven vanuit je hart.Dat is het leven in het hier en nu.Weg met verslaving, weg met medicijnen. Gewoon vrij zijn.Meer weten info@mindfulrun.nl Hartelijke groet, Martijn Mensink

Reactie schrijven

Commentaren: 0