Last van piekeren!

Mensen piekeren vaak over dingen. Mensen willen graag alles weten. Mensen denken dat ze niet alles weten. Maar er is een een deel van ons brein, een deel waar veel mensen zich, misschien tot nu toe, niet van bewust zijn geweest en dat wel alles al weet. Dat is gewaarzijn. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt dat je het even niet meer weet. Je kunt piekeren wat je wilt, maar een antwoord krijg je niet. Pas dan, als je het loslaat komt gewaarzijn met een antwoord. Een antwoord dat komt als een donderslag bij heldere hemel.Dat is Gewaarzijn!Gewaarzijn van het huidige moment is toegankelijk voor iedereen, waar je ook bent.Vertrouw altijd op gewaarzijn, want gewaarzijn weet alles. Gewaarzijn is vrijheid, het geeft vrijheid, het brengt vrijheid voort. Gebruik je verstand functioneel en pieker niet te veel.Wees welkom gewaarzijn!Hartelijke groet,Martijn Mensink

Reactie schrijven

Commentaren: 0