Ik ben toch niet gek!

Sommige mensen doen wat ze denken zonder daarbij heel lang over na te denken. Er is een complete harmonie met het denken en het doen. Hij zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. In het leven van de meeste mensen zijn gedachten en gevoelens vaak tegenstrijdig met elkaar. Onze woorden zijn niet altijd onze daden en onze daden niet altijd onze woorden. Dit doen we omdat we niet altijd voor ons gevoel helemaal eerlijk kunnen zijn naar anderen toe, of omdat we onafhankelijk willen reageren naar anderen. Maar we kunnen ook beinvloed worden door anderen en hierdoor niet eerlijk meer kunnen reageren. Kortom we maken het ons zelf alleen maar moeilijker dan makkelijker. Ons leven wordt vaak gedomineerd door gedachten in je hoofd. Iedere gedachte is een soort stem in je hoofd. Gedachten komen en gedachten gaan daar kun je niets aan doen. Waar je wel wat aan kunt doen is de stem in je hoofd die overal een mening over heeft. Zie deze stem als een soort klaag muppet in je hoofd. Deze muppet bepaald jou leven. Deze muppet is gek op oordelen. Deze muppet zorg dat je onzeker of bang wordt. Deze muppet oordeelt negatief over je net op het moment dat het goed met je gaat. Let er maar eens op hoevaak hij tegen jou praat.Wees er maar eens van bewust hoevaak die klaag muppet zit te oordelen. Let maar eens op hoevaak hij in de weg staat als jij je wilt ontwikkelen. Die Muppet in je hoofd bepaalt een groot deel van je leven. Gelukkig is er goed nieuws!. Jij bent niet die Muppet. Mensen die mindfulness toepassen in hun leven zijn zich bewust van die klaag muppets in je hoofd en laten zich niet meer beinvloeden door die muppets. Met het toepassen van mindfulness in je leven krijg je terug wat van jou is: Je krijgt bijv. meer energie.Je zit meer op gemak bij familie of kennisen.Je relatie gaat er op voorruit.Je slaapt beter.Je langdurige vervelende gewoontes verdwijnen.Je valt af zonder op dieet te zijn.Je lacht meer en je bent vrolijker.Je vindt het fijn om alleen te zijn.Je voelt je beter.Je hebt minder angsten en onzekerheden. Zijn jou woorden en daden in harmonie? Doe jij wat je graag wilt?Ben jij bewust van die stemmen in je hoofd? Met een online mindfulness training kun jij na 5 weken de vruchten al plukken die al die tijd op jou zaten te wachten. Kijk voor meer info op de online mindfulness training en zie of het jou ook kan helpen net als velen anderen. Hartelijke groet, Martijn Mensink

Reactie schrijven

Commentaren: 0