Mindful Run/Walk cursus Zundert

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Zundert? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Wendy van Riel. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.

 

Wendy van Riel geeft de 5-weekse cursus Mindful Walk voor zowel de beginnende als gevorderde wandelaar. Ook is Wendy opgeleid tot wandelcoach volgens de Mindful Run methode. Heb je interesse in individuele wandelcoaching? Een verzoek tot een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek over een coachingstraject kun je ook via dit formulier sturen of je kunt rechtstreeks contact opnemen met Wendy via info@bewustbewegenenleven.nl of 06-22422192.

 

Voor meer informatie over Wendy kijk op www.bewustbewegenenleven.nl

 

Een Mindful Run / Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 95,- inclusief BTW. Kosten van een kennismakingsclinic bedragen € 15,-. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Leden van Thebe-Extra ontvangen 10% korting op de cursussen. En een kennismakingsclinic is speciaal voor leden van Thebe-Extra gratis!  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.