Mindfulness in Zundert

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Zundert - Wendy van Riel

 

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Wendy van Riel en Mindful Run® instructeur in de gemeente Zundert. Ik geef de Mindful Walk® cursus op diverse mooie locaties in de gemeente Zundert (Oude Buisse Heide en Pannenhoef).

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Life Coach, Wandelcoach en Stress- en Burn-out counselor.

Ik help je graag om te zijn wie je werkelijk bent, dichter bij jezelf te komen. Zodat jij meer energie, innerlijke rust, persoonlijke groei en plezier ervaart.

 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.riellife.nl of naar mijn Instagram of Facebookpagina. Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: wendy@riellife.nl.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Mindful Walk® is ook zeer geschikt voor bedrijven als workshop, Mindful Lunch Walk, onderdeel van een vitaliteitsprogramma, teambuilding of onderdeel van een bedrijfsuitje. Neem contact met mij op en u ontvangt een offerte op maat.

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken. 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.