Mindful Run/Walk cursus Zundert

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Zundert? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Wendy van Riel. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.  

 

Wendy van Riel geeft in Zundert de 5-weekse cursus Mindful Run en de 5-weekse cursus Mindful Walk. Beiden geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper en wandelaar.

 

 

Ook is Wendy opgeleid tot wandelcoach volgens de Mindful Run methode. Heb je interesse in individuele wandelcoaching? Een verzoek tot een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek over een coachingstraject kun je ook via dit formulier sturen of je kunt rechtstreeks contact opnemen met Wendy via move2byou@gmail.com of 06-22422192. 

Leden van Thebe-Extra ontvangen 10% korting op de cursussen. En een kennismakingsclinic is speciaal voor leden van Thebe-Extra gratis!   

 

 

Een Mindful Run / Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 95,- inclusief BTW. Kosten van een kennismakingsclinic bedragen € 15,-. Meer informatie over de cursus?  Klik hier.  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.