Mindful Run/Walk cursus Zundert

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Wendy van Riel en Mindful Run® instructeur en wandelcoach in de gemeente Zundert. Ik geef de Mindful Walk® cursus en individuele wandelcoaching op diverse mooie locaties in de gemeente Zundert (Oude Buisse Heide en Pannenhoef). 

 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik LifeCoach, WandelCoach en Stress- en Burn-out counselor. Ik help je graag om te zijn wie je werkelijk bent, dichter bij jezelf te komen. Zodat jij meer energie, innerlijke rust, persoonlijke groei en plezier ervaart.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.bewustbewegenenleven.nl of naar mijn Facebookpagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@bewustbewegenenleven.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-22422192.

 

Een cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 95,- pp. De groep bestaat uit minimaal 2 en maximaal 8 deelnemers. Als je de cursus individueel wilt volgen en voor individuele coaching, kun je contact met mij opnemen.

 

Mindful Walk is ook zeer geschikt voor bedrijven als workshop, Mindful Lunch Walk, onderdeel van een vitaliteitsprogramma, teambuilding of onderdeel van een bedrijfsuitje. Neem contact met mij op en u ontvangt een workshop / programma en offerte op maat.

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken. 

 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.