2-Daagse praktijk cursus Mindful Walk voor Leefstijlcoaches

Deze praktijkgerichte 2 daagse cursus Mindful Walk is speciaal ontwikkeld voor zorg- en leefstijlprofessionals en richt zich op het opleiden van zorg- en leefstijlprofessionals in het begeleiden en coachen (middels mindfulness technieken). 2 dagen vol inspiratie en een rugtas vol met oefeningen die je direct kunt inzetten voor iedere doelgroep.

 

Na het volgen van de cursus Mindful Walk  kunnen professionals groepsgewijs of individueel met patiënten/medewerkers naar buiten om te wandelen en bewegen met als doel bewustwording en behouden en bevorderen van een gezonde leefstijl. Professionals leren met behulp van deze cursus om samen met de patiënt/medewerker te werken naar intrinsieke motivatie om ook na de therapie de gedragsverandering ( o.a. blijven bewegen) te integreren in de leefstijl. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die wel de technieken uit de Mindful Run Methode wil leren toepassen, maar op een eigen manier integreert in zijn/haar werk.

 

Aan deze opleiding zit geen licentie gekoppeld zoals bij de 5-weekse Mindful Walk cursus. De inhoud van de opleiding komt dan ook niet overeen met de opleiding tot instructeur 5-weekse Mindful Walk cursus. Het is bedoelt voor diegenen die wel technieken willen inzetten, maar geen 5-weekse Mindful Walk cursus wenst te geven. Is dit wel het doel dan is de Mindful Run® Instructeursopleiding een opleiding die wellicht beter aansluit. 

 

Onze opleidingen zijn corona proof. Wij werken met kleine groepen en zijn 90% van de tijd in de buitenlucht.


Opleidingsdagen

10 en 11 jan 2022 Live in Arnhem € 695,00 (vrij van btw)

Inschrijven kan via het formulier onder aan deze pagina.


Reviews over de Mindful Run opleidingen vind je hier


Informatie over de opleiding

De opleiding wordt gegeven door Master coaches Martijn Mensink & Dianne Schutmaat tevens oprichters van Mindful Run® Nederland.

 

Deze cursus Mindful Walk met meer dan 30 verschillende praktijk oefeningen is speciaal ontwikkeld voor leefstijlcoaches, therapeuten en zorg professionals. Deze opleiding is erg geschikt voor iedereen die wandelen, een gezonde ademhaling en mindfulness in wil inzetten binnen het werk.  De training vindt plaats op twee aaneengesloten dagen. Wij vinden het belangrijk om te werken met kleine groepen, die niet groter zijn dan 10 deelnemers. Bij de cursus ligt de nadruk op ervaren en oefenen. 

 

Wandelen helpt veel gezondheidsproblemen te voorkomen, en reeds aanwezige klachten te verminderen. Zeker als je het combineert met mindfulness heeft dit bijzonder goede effecten op lichaam én geest. 

 

Op een innovatieve en effectieve manier leer je hoe je Mindful Walk kunt inzetten binnen je programma voor patiënten, medewerkers of klanten met o.a. chronische aandoeningen, stress gerelateerde klachten etc. en hoe je de deelnemer op een ontspannen manier laat genieten van bewegen. Binnen Mindful Walk geen ingewikkelde gesprekken, maar vooral voelen, ervaren en doen. Plezier staat hierbij voorop. Buiten bewegen heeft daarnaast ook vele gezondheidsvoordelen, voor zowel de deelnemer als de professional. Het geeft energie en creativiteit.

 

Tijdens deze unieke 2-daagse opleiding maak je kennis met de methode van Mindful Run®. In deze opleiding ontvang je het zeer uitgebreide handboek met daarin meer dan 30 verschillende praktijkoefeningen. Alle oefeningen kun je direct in de praktijk brengen. 

 

De methode richt zich op: bewegen, ademhaling, mindfulness en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP).

  

Praktische informatie

De opleiding duurt twee dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en wordt gehouden in Arnhem (tijdens Corona geven we de opleiding online). De opleiding bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat. Na deze intensieve 2-daagse kun je direct de geleerde technieken toepassen in de praktijk. 

  

Groepsgrootte

Per opleiding worden minimaal 6 tot maximaal 10 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat, zodat het opleidingstraject daadwerkelijk een persoonlijke ontdekkingsreis kan worden. Onze opleidingen zijn zo ingericht dat we de RIVM richtlijnen kunnen volgen. 

 

Kosten

Kosten voor de opleiding bedragen €695,00 (vrij van BTW).

 

Volg je de online opleiding dan mag je nog een keer gratis deelnemen aan de live opleiding op een later moment.

 

 * onze opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar voor de belastingdienst.


Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Mindful Run® Nederland neemt daarna  contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Voorwaarden en annuleringsregeling (in het kort)

  • Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging van de inschrijving en een factuur.
  • Als volgorde van aanmelding, hanteren wij de datum waarop de betaling ontvangen is. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je daarom aan niet te lang te wachten met het overmaken van het verschuldigde bedrag.
  • Mocht een training niet doorgaan wegens onvoldoende deelnemers, dan word je vooraf op de hoogte gesteld uiterlijk 1 week voor de opleidingsdatum. De opleidingsdatum wordt in een geval als deze verzet.
  • Bij afmeldingen tot één maand voor aanvang geldt dat je de volledige deelnemersbijdrage van ons retour krijgt m.u.v. € 50,00 administratiekosten.
  • Tot 14 dagen voor de training ontvang je 50% van de deelnemersbijdrage retour.
  • Bij afmeldingen binnen 14 dagen voor aanvang, ontvang je geen deelnemersbijdrage retour.
  • Je kunt je natuurlijk altijd kosteloos door een collega laten vervangen of op een andere opleidingsdatum deelnemen. 
  • Klik hier voor de volledige omschrijving van de algemene opleidingsvoorwaarden.