Zwangerschap & bewegen instructeurs opleiding

Vrijdag 25 juni 2021 organiseren wij weer een opleiding over Zwangerschap en Bewegen!

 

De opleiding is geschikt voor:

- Mindful Run®/Walk instructeurs

- Mindful Cycling instructeurs

- PowerWalk instructeurs

 

Je hebt de mogelijkheid om:

Alleen de ochtend óf het ochtend en middagprogramma te volgen:

 

Dagdeel:

Programma:

Door:

Ochtend 10.00 – 13.00

LIVE of ONLINE

Workshop Bekkenfysiotherapeut:

Theoretische introductie.

De do’s en don’ts van zwangerschap in combinatie met bewegen.

Monique Verharen

Middag 13.00 – 16.00

LIVE

Workshop praktische (spierversterkende)oefeningen voor de zwangere vrouw:

 

Welke oefeningen pas je aan van je programma voor de zwangere vrouw;

 

Boost aan praktijkvoorbeelden;

 

Inspiratie en marketingtips.

 

Dianne Schutmaat

 

Na deze opleidingsdag kun je:

De Mindful Run®/Walk & Zwanger cursus aanbieden als je al Mindful Run®/Walk instructeur bent. Je bent na deze opleiding dan ook Mindful Run®/Walk & Zwanger instructeur.

 

Als Mindful Cycling instructeur ook zwangere vrouwen ontvangen in de cursus en oefeningen veilig aanpassen of een Mindful Cycling & Zwanger cursus aanbieden.

 

Als PowerWalk instructeur een speciale groep starten voor zwangere vrouwen of zwangere dames goed begeleiden en geschikte oefeningen bieden tijdens je ‘normale’ Powerwalk lessen.

 

Volg je alleen het ochtendprogramma, dan heb je na het volgen van de workshop theoretische kennis over zwangerschap en bewegen en weet je wat do’s en dont's zijn van bewegen tijdens de zwangerschap. Je hebt dan geen kennis van vervangende oefeningen en kunt het programma dan nog niet specifiek voor de zwangere vrouw aanbieden. Je weet dan wel welke oefeningen ze niet mee kunnen doen binnen het reguliere programma.

 

Deze opleiding wordt gegeven op vrijdag 25 juni 2021 van 10.00 – 16.00 uur in Arnhem. De opleiding wordt gegeven door Dianne Schutmaat en Monique Verharen-Arts. Monique is fysiotherapeut met als specialisatie bekkenfysiotherapie en werkt dagelijks met zwangere vrouwen. Kosten zijn € 395,00 vrij van BTW.

Wil je alleen het ochtend programma Live of Online volgen dan zijn de kosten € 195,00 vrij van BTW. En incl. koffie/thee/lunch (online krijg je hiervoor €20,- korting).

 

I.v.m. Corona werken we met kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Zie verder onze opleidingsvoorwaarden. Buiten word je opgedeeld in groepjes van 2.

 

Er worden foto’s gemaakt op deze dag waardoor je dezelfde dag nog beschikt over een enorme nieuwe dosis inspiratie en oefenstof. Eén blik op de foto en de herinnering hoe de oefening ook alweer ging komt terug. En je ontvangt een volledig uitgewerkte handout (alleen bij het volgen van de hele dag). 

Na het volgen van een hele opleidingsdag ontvang je een certificaat en mag je de cursus opnemen in je diensten en vermelden op de website van Mindful Run® Nederland of de PowerWalk Club website.

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier.