Word Mindful Cycling Instructeur

Ben je enthousiast over ons concept? Ben je een enthousiaste wielrenner, mountainbiker of mindfulness trainer en deel je dat enthousiasme graag met anderen? Dan is de 2-daagse opleiding tot Mindful Cycling instructeur misschien wel iets voor jou. 

 

In 2020 kun je op onderstaande datums nog meedoen aan deze unieke en exclusieve 2-daagse opleiding ontwikkeld door Mindful Run® Nederland (www.mindfulcycling.nl). Maximaal 6 deelnemers kunnen meedoen aan deze opleiding.

 

De opleiding wordt gegeven door Dianne Schutmaat

Opleidingsdata

 

 Start op maandag 29 maart 2021 en dinsdag 30 maart 2021 in Arnhem

 

 

 

"Wat een mooie dagen met mooie mensen waren in het Arnhem. Mindful Cycling is een hele mooie aanvulling op mijn huidige activiteiten"

 

Jeffrie Janssen

 


Reviews over de Mindful Run opleidingen vind je hier


 

De opleiding wordt gegeven door Master Instructors Dianne Schutmaat en Marieke van Altena.

 

Opleiding Mindful Cycling instructeur

De opleiding duurt twee dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en wordt gehouden in Arnhem. De opleiding bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. De 2-daagse opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen. Na het praktijk examen krijg je een certificaat en ben je een gecertificeerde Mindful Cycling instructeur. Vanaf dat moment kun je een 5-weekse Mindful Cycling cursus en ook Mindful Cyclijng clinics geven. We werken hierbinnen met een licentiestructuur dus je kan onder de naam en het Logo van Mindful Cycling kun cursus en of clincs/workshops aanbieden. 

 

Vereisten om instructeur te worden

Het spreekt voor zich dat je, om Mindful Cycling instructeur te worden kennis moet hebben van wielrennen, mountainbiken of mindfulness. Wil je meedoen aan deze unieke opleiding dan moet je het volgende doen:

 

Een aanvraag indienen voor toelating tot de opleiding, waarbij de bovenstaande eis wordt onderbouwd. Deze aanvraag kun je mailen naar info@mindfulcycling.nl o.v.v. Opleiding Mindful Cycling instructeur.

 

Gedurende de opleidingsdagen oefen je alle onderdelen met collega-kandidaten. Ook wordt aandacht besteed aan het verder ontwikkelen van de eigen fietstechniek. De kandidaten leggen aan het eind van de opleidingsdagen een praktisch examen af.

 

Certificering en gecertificeerd blijven

Je bent gecertificeerd als je het theorie en praktijk examen hebt gehaald. Eén keer per jaar is er een bijscholingsdag voor de Mindful Cycling instructeurs. Deze bijscholing is verplicht om je licentie te behouden van Mindful Cycling.

 

Maximale groepsgrootte

Per opleiding worden minimaal 6 en maximaal 10 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat, zodat het opleidingstraject daadwerkelijk een persoonlijke ontdekkingsreis kan worden.

 

Kosten

De 2-daagse instructeursopleiding kost 695 euro (excl. b.t.w.).

Dit is inclusief koffie/thee/lunch.

 

Wat kun en mag je allemaal als instructeur?

- Les geven en het aanbieden van de 5-weekse Mindful Cycling cursus en clinics (mountainbike en wielrennen);

- Het beschermde logo gebruiken voor marketingdoeleinden;

- Je cursus aanbieden op www.mindfulcycling.nl*;  

- Deelnemen aan de sociale media* van Mindful Cycling zoals Facebook, Twitter, Instagram.

 

*Mindful Cycling beheert de website. Hiervoor geldt een jaarlijkse bijdrage van 95 euro. Deze kosten zitten niet bij de licentie inbegrepen.

 

* onze opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar voor de belastingdienst.

 

Mindful Run® Nederland bestaat 5 jaar. Wil jij deel uit maken van ons Mindful Cycling team? Dan kun jij je aanmelden voor deze unieke opleiding d.m.v. onderstaand formulier in te vullen.

 

Sportieve groet,

 

 

Martijn Mensink 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.