Mindful Run cursus Meierijstad: Schijndel/Wijbosch/Eerde/Veghel/Sint-Oedenrode

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De groepscursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW(start vanaf 4 deelnemers), Individueel de 5-weekse cursus volgen als particulier 375 euro incl BTW.
Kosten van een 1 1/2 uur durende Run Of walk kennismakingsclinic bedragen €15,-. p.p. Voor de 2,5 uur durende MindfulTrailrun Clinic bedragen de kosten 35 p.p. Voor bedrijven en grote groepen is de prijs op aanvraag. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Alexander (MindfulRun instructeur Meierijstad) geeft i o.a. de 5-weekse cursus Mindful Run, MindfulTrailun en de 5-weekse cursus Mindful Walk. De Run cursus is geschikt voor zowel de startende/beginnende als gevorderde hardloper. De Walk cursus is er voor jou als wandelen op dit moment beter bij jou past.

 

TIP
Bedrijven zijn ook welkom en is dit zelfs interessant en wel op diverse gebieden, denk maar eens aan 'duurzame inzetbaarheid’ en als onderdeel van een teamdag of als Lunch sportmomentje! Meer energie/ minder STRESS dus MEER productiviteit! Locatie en tijdstip samen te bepalen. 

 

Wil jij je aanmelden met je eigen groepje voor deze mooie doeltreffende en toch leuke 5-weekse cursus Mindful Run of cursus Mindful Walk in de omgeving Eerde/Schijndel/Wijbosch/Sint-Oedenrode ofwel gemeente Meierijstad en staat je datum er niet bij en (min 4 Max 10 deelnemers)? Vink laatste bullet aan en vul onderstaande gevraagde gegevens in. Je krijgt spoedig bericht, zet ook je gewenste datum en tijdstip erbij.

 

Je aanmelding komt daarna spoedig terecht bij je lokale MindfulRun Instructeur in deze Alexander van Hedel. Je ontvangt van hem binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

Heb je nog een andere vraag of wens stel hem dan aan ook aan uw Mindful (Trail) Run & (Power)Walk Instructeur Alexander alexvhedel@gmail.nl

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.