Mindful Walk cursus Vinkeveen - Ivonne Pappot

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Ivonne Pappot en enthousiast Mindful Walk® instructeur in Vinkeveen. 

 

Vanuit een passie voor wandelen en yoga bied ik Mindful Walk cursussen aan voor kleine groepen. Maar ook voor een individuele Mindful Walk cursus of een Mindful lunch-walk voor bedrijven kun je bij mij terecht. 

 

Ik ben fervent wandelaar; van ommetjes, lange afstandswandelingen tot de camino op weg naar Santiago.

 

 

Naast Mindful Walk cursussen houd ik mij vanuit Fix13 bezig met educatieve events en projecten in voeding, gezondheid en leefstijl. Zo ben ik hoofdredacteur van een vakblad, organiseer ik congressen en heb ik al meer dan 40 podcasts gemaakt. 

 

In de Mindful Walk cursus neem ik je mee in een bijzondere wandelervaring. Ik laat je de rust, maar tegelijkertijd ook de energie van het wandelen ervaren. Je bewust worden van jezelf en je omgeving, met aandacht in het hier en nu. Samen op weg naar meer energie en minder stress!

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p. Op de tarievenpagina vind je nadere info over de prijsstelling voor bedrijven en individuen.

 

Twijfel je of deze cursus iets voor jou is, dan bied ik je de mogelijkheid om de eerste keer van een cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

 

Je kunt voor een individuele cursus, een lunchworkshop en overige info en vragen ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: ivonnepappot@fix13.nl of bellen op: 06-29093549.

 

Meer info over mij: www.fix13.nl