Mindfulness in Utrecht

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

 

Mindful Run/Walk cursus Utrecht

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run/Walk cursus in Utrecht? Klik dan op één van onderstaande foto’s.  De instructeurs in Utrecht zijn Harjan Dijkema, Lucie de Weert en Marieke Wenting. Harjan en Lucie verzorgen de Mindful Run cursus en Marieke verzorgt zowel de Mindful Run als Walk. 

 

Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. De cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper en wandelaar. 

 

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. De kosten van een kennismakingsclinic bedragen €15,- inclusief BTW.  

 

Meer informatie over de cursus? Klik hier

 


Mindful Run aanbod

Mindful Run Utrecht met Harjan Dijkstra

Mindful Run aanbod

Mindful Run Utrecht met Lucie de Weert

Mindful Run & Walk aanbod

Mindful Run Utrecht met Marieke Wenting