Mindfulness in Maasbommel

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus - Corine Banen-van der Plas

Mindful Run Maasbommel met Corine van der Plas

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Corine Banen-van der Plas en Mindful Run® instructeur in de gemeente West Maas en Waal (Maasbommel en omgeving)  . 

 

Ik geef de Mindful Walk cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik leefstijl en vitaliteit coach.

 

Recent heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met mijn bedrijf Het vitaliteit-atelier. Aan mijn website en sociale media wordt nog gewerkt.

 

 

Je kunt contact met mij opnemen via e-mail: corine@hetvitaliteit-atelier.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-44058593.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.