Mindfulness in Almere

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk cursus Almere- Barbara van Dam

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Mindful Wandelen en hardlopen in Almeerse natuurgebieden. Dat is de omgeving met aandacht voor het hier en nu ervaren. Actief en bewust beter te ademen. Ervaren dat je invloed hebt op je stressniveau door bewust van te zijn en daarmee aan de slag te gaan.

 

Ik ben Barbara van Dam en Mindful Run® instructeur in de gemeente Almere. 

Ik geef de Mindful Walk- en de Mindful Run cursus. 

 

 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik Wandelcoach. 

Het afgelopen jaar heb ik ervaren hoe Mindfulness je kan helpen om positief naar de omstandigheden te blijven kijken. Mij heeft het geholpen in het traject dat ik doorlopen ben met mijn (borst)kanker. Vanuit het hier en nu ervaren: want wat was is herinnering, wat komt is ongewis. 

 

Daarnaast ben ik hardlooptrainer bij Trim Slim Almere. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar 

naar mijn Facebookpagina of mijn Instagram.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: beweegmetaandacht@gmail.com of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-13256466.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p. 

Een individuele cursus kan ook, dan gelden 4 bijeenkomsten van 1 uur en zijn de totale kosten € 145,-. Data en tijden zijn dan in overleg in te plannen. 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.