Mindful Walk Almere - Amarins Harrewijn

Hi, wat leuk dat je mijn pagina bezoekt, welkom!

 

Ik ben Amarins en Mindful Run® instructeur in Almere. Ik geef de Mindful Walk cursus. 

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik PowerWalk trainer, fitnesstrainer, gewichtsconsulent en Leefstijlcoach. Mijn missie is om jou te begeleiden naar een betere versie van jezelf. Dat kan op het gebied zijn van: voeding, beweging en of mindfulness.

 

In de Mindful Walk cursus komen alle elementen samen die ik inzet om minder stress en meer energie te ervaren. Bewust in het hier en nu leven.

 

Wandelen in combinatie met mindfulness, ademhalingsoefeningen en een heleboel plezier. Spelenderwijs terug naar de basis. Een concept waar ik 100% in geloof en dat ik heel er graag met jou deel.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website, Facebookpagina of Instagrampagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@grow-forward.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-160 585 24. Of stuur me een WhatsApp bericht.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.