Mindful Walk cursus Drachten-Beetsterzwaag

Hoi, leuk dat je mijn pagina bezoekt! 

 

Ik ben Linda Rijm, instructeur in de gemeente Smallingerland en Opsterland. Ik geef de Mindful Walk cursus en ben daarnaast wandelCoach volgens de Mindful Run® Methode.

 

Wil je meer lezen over mij en mijn manier van werken dan verwijs ik je graag naar mijn website www.bewustinbeweging-wandelcoaching.nl of naar mijn Facebookpagina BewustInBeweging

BewustInBeweging staat voor bewustwording én in beweging komen, fysiek & mentaal. 

 

Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via e-mail: lindarijm@gmail.com  of mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 06-10208143. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p. Een eenmalige kennismakingsclinic van 1,5 uur kost €15,00 p/p. Wil je de cursus graag individueel volgen dan kost dat €375,00. 

 

Op dit moment kan de je cursus ook als DUO volgen. We volgen de structuur van de cursus, maar net als bij een individuele cursus is er veel ruimte om aan te sluiten bij jullie persoonlijke wensen. Als DUO kan je kiezen uit de 4- weekse of de 5-weekse cursus. Data en tijdens bepalen we SAMEN zodat we tot een ideale planning komen. Meestal lukt het dan ook om al snel te starten!

 

 

Voor bedrijven kan er een interessante Mindful lunchWalk workshop gegeven worden of een cursus Mindful Walk op maat. Neem contact met mij op voor meer informatie. 

 

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.