Mindful trailRun Salland 20 juni en 4 juli 2020

Het is weer mogelijk om je aan te melden voor de Mindful trailRun clinic!

 

Waarom zou je deze uitdagende, maar ook ontzettend voldoening gevende clinic ook alweer volgen? Tijdens de training leer je o.a. door middel van mindfulness en de juiste ademhaling, hoe je efficiënt met je energie om te gaan. Zo is is de clinic intensief, maar leer je direct hoe je ervoor zorgt dat je aan het eind nog genoeg energie over hebt!

 

De trail-clinic duurt 2,5 uur en vinden plaats in Nijverdal, op de prachtige locatie 'De Sallandse Heuvelrug'. We starten daar vanaf de parkeerplaats.

 

Programma:

We starten om 09.30 uur met trailrun-, mindfulness- en ademhalingstechnieken. Na de uitgebreide clinic gaan we de technieken toepassen in een Mindful trailRun. De afstand en duur worden afgestemd op het niveau in de groep. Gemiddeld ligt de afstand tussen de 5 en 8 km en duurt de clinic tot 12:00 uur.

Let op! Het gaat tijdens deze Mindful trailRun niet om de snelheid of de afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen.

De totale kosten voor deze geheel verzorgde ochtend bedragen € 35,- p./p. inclusief koffie, thee of warme chocolademelk na afloop.

 

Ik hoop dat ik je daar zie!

Sportieve groet,

Patricia Lohuis

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.