5 weekse cursus Mindful Run (Arnhem)

Mindful Run Arnhem start in januari op 2 verschillende dagen met een Mindful Run cursus.

 

Woensdagavond 25 jan om 19:30 tot 21:00 Centrum van Arnhem

 

Vrijdagmorgen 27 jan om 09:00 tot 10:30 Immerloo Park in Arnhem 

 

Deze cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en is geschikt voor de beginnende en gevorderde hardloper.

 

De cursus Mindful Run heeft als doel om jou beter te laten ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

 

Reinder geeft je in deze cursus inzicht hoe je Mindfulness makkelijk en op een leuke manier kunt toepassen in je hardlopen en in je dagelijkse leven.

 

De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De training is zo opgezet dat zowel de beginnende als gevorderde hardloper kan meedoen. Ook als je nog niets hebt met hardlopen, ben je van harte welkom.

 

Voorbeeld van een training:

 

Start training rustig inlopen

Ademhalingstechnieken en Core Stability oefeningen

Beter leren lopen, hardlopen als beleving, beter leren voelen

Hardloop kern training specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken

Cooling down en Body-Scan

Einde training

 

Resultaat Meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter te ontspannen.

 

Je hardloop carrière krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

 

Enkele reacties van cursisten:

 

" De Mindful Run cursus heeft me veel meer gebracht dan ik van tevoren had verwacht. Bedankt voor je enthousiasme en je uitleg. was al bekend met mindfulness maar dat ik zo kon toepassen bij het lopen was een mooie verassing. Ik hoop dat je nog heel veel mensen raakt! "

 

"Ik vond de trainingen erg leuk en heb er veel van geleerd. Ben hardlopen (op jouw manier) zelfs leuk gaan vinden en dat had ik nooit verwacht ;)

 

"Mindful Run heeft mij rust, zelfvertrouwen, minder stress, energie, bewustwording gebracht! Door Mindful Run kan ik beter voelen, beter ontspannen, genieten van het hier en nu. Martijn bedankt, ik voel me goed!"

 

"De Mindful Running sessie waren voor mij letterlijk een verademing. Ademhalingstechnieken, looptechnieken, yogaoefeningen alles komt aan bod. Voor mij is hardlopen hierdoor leuker geworden en minder een wedstrijd. Kortom een aanrader voor iedereen."

 

"De 5 weekse mindfulrun cursus van Reinder is DE eye opener van 2016. Met duidelijk en enthousiast verhaal begin je aan allerlei oefeningen. Je ervaart direct verschillen in looptechniek, ademhaling en lopen met je zintuigen. Leuke en zeer waardevolle lessen in mooie omgeving!"

 

Kosten:

 

De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.

 

Data:

 

Start woensdagavond 25 januari 2017 van 19:30 - 21:00 uur. Cursusdata 25-01, 01-02, 08-02, 15-02 en 22-02. Locatie Sonsbeekpark Arnhem. 

 

of

 

Start vrijdagochtend 27 januari 2017 van 09:00 - 10:30 uur. Cursusdata 27-01, 03-02, 10-02, 17-02 en 24-02. Locatie Immerloo Park

 

 

Aanmelden via onderstaand formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0