Wandelcoach verdiepingworkshop

Beste Mindful Run Wandelcoach,

 

Ben je gestart als Mindful Wandelcoach en heb je behoefte aan wat verdieping? Wil je heel laagdrempelig de allerbeste oefeningen van verschillende coach opleidingen in 1 dag? En dan niet alleen de theorie, maar juist de praktische tools voor ons als Mindful Wandelcoaches? Dat kan nu!

 

Als Mindful Wandelcoach en trainer/coach van een geaccrediteerde Coach opleiding, heb ik de laatste tijd veel verdieping opgedaan op het coach vlak. Ik kom zoveel mooie, praktische oefeningen tegen die heel goed passen bij Mindful Wandelcoaching! En die ik zelf dus ook gebruik.

 

Ik vind het super leuk om deze praktische kennis en ervaring met jou te delen!

Dus ben je benieuwd hoe ik nieuwe coach technieken en oefeningen heel praktisch passend heb gemaakt voor Mindful Wandelcoaching? Meld je dan nu aan voor de Mindful Wandelcoach Verdiepingsworkshop.

 

Wanneer en waar?

Vrijdag 5 juli of vrijdag 06 september van 10.00-15.30 (inloop vanaf 09.30) vindt deze workshop plaats op onze thuisbasis, het Watermuseum in Arnhem.

 

Voor wie?

 

De verdiepingworkshop is bedoeld voor iedereen die een Mindful Run Wandelcoachopleiding heeft gevolgd bij Martijn Mensink en Dianne Schutmaat (MFR NL) en gaat starten of is gestart als zelfstandig wandelcoach.

  

Wat biedt de workshop? 

  • Het goed leren herkennen en formuleren van een coach vraag
  • Nieuwe praktische coach oefeningen die je heel makkelijk toe kunt passen tijdens je Mindful wandelcoach trajecten
  • Reflectie oefeningen, om jezelf als coach te blijven ontwikkelen

 

Doel workshop:

 

Je rugzak verder vullen met praktische coach oefeningen en jezelf verder ontwikkelen als coach, met als doel coachees nog beter op weg te kunnen helpen! 

 

Praktische informatie:

·      Watermuseum Arnhem, vrijdag 5 juli 2019 of vrijdag 06 september, 10.00 tot +/-15.30 uur (inloop v.a. 9.30 uur).

·      Gaat door bij minimaal zes deelnemers (maximaal twaalf).

·      Inclusief: certificaat als bewijs van deelname, lunch, koffie en thee.

·      Kosten: speciaal eenmalig actietarief voor Mindful Run: €150 excl. btw.

 

Workshop door wie?

 

De workshop wordt gegeven door Jolanda Meeks-Kling. Jolanda is Mindful Run Wandelcoach en Mindful Run & Walk Instructeur onder de naam HAPPYO (www.happyo.nl).

Bij Mindful Run viel voor haar alles op z’n plek. Mensen in beweging krijgen, letterlijk en figuurlijk. Het buitenzijn, de luchtigheid en het doen. Mensen prikkelen en bewust maken, zodat ze gaan doen waar ze blij van worden en wat ze echt willen doen.

Jolanda is Arbeid & Organisatie Psycholoog en heeft jarenlange ervaring met coaching en training in het bedrijfsleven. Naast de opleidingen van Mindful Run, heeft ze een geaccrediteerde Coach opleiding en opleiding tot Vitaliteitscoach gevolgd. Ze is op dit moment ook werkzaam als trainer en coach bij Coach opleidingen.

 

Programma

 

09.30 Inloop 

10.00 Start programma met kennismaking

10.30 Nieuwe inzichten

11.00 Praktische coach-oefeningen buiten

12.30 Lunch / ontspanning

13.30 Praktische coach-oefeningen buiten

15.00 Vragen & afronding

15.30 Einde programma

 

Aanmelden

 

Kan via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar jolanda@happyo.nl.

Na de inschrijving ontvang je een bevestiging en een factuur per mail. Als de factuur betaald is, ben je zeker van deelname.

 

Heel graag tot vrijdag 5 juli!

 

Happy groet,

 

Jolanda

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.