Zaterdag 18 januari Mindful trailRun Clinic

Het is nu mogelijk om je aan te melden voor de Mindful TrailRun clinic!  

Een leuke en uitdagende clinic door het Bergherbos net over de grens nabij Zevenaar. Alwaar we genieten van de uitdagende hoogteverschillen, het weidse uitzicht over het gevarieerde bos, de goudgele akkerranden en de omliggende dorpen. Ook lopen we een stukje door de loopgraven uit de eerste wereld oorlog, hoe bijzonder is dat? 

 

Tijdens de workshop leer je o.a. hoe je door middel van looptechniek, mindfulness en de juiste ademhaling efficiënter met je energie om kunt gaan en je krijgt specifieke trailrun technieken aangeboden. De clinic geeft je een fysieke en mentale energieboost!  

 

De trail-clinic vindt plaats op zaterdag 18 januari 2020. We starten om 09:30 uur vanaf de parkeerplaats achter tankstation STAR. De trail-clinic duurt 2,5 uur tot 12:00 uur. 

 

Let op! Het gaat tijdens deze Mindful trailRun niet om de snelheid of de afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen. We lopen door de bossen en over zandpaden en we pakken mooie hellingen mee. De clinic is geschikt voor hardlopers die 5km kunnen lopen.  Koffie/Thee met wat lekkers zijn bij deze workshop inbegrepen. 

  

Ga je mee? Meld je dan aan op mijn pagina https://www.mindfulrun.nl/zevenaar-willem/ of https://www.mindfulrun.nl/zevenaar/anita/ of per mail info@anitacoacht.nl  De kosten voor de Clinic bedragen 35,-. Je kunt deze bij aanvang van de training cash bij Willem of Anita betalen.  

 

Trailrunning is echt leuk! Buitenspelen voor volwassenen. Wij kijken er alvast naar uit,

Sportieve groet, Willem Dijkstra en Anita Willemsen

  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.