Mindful Run en Walk Zeist

Leuk dat je interesse hebt in een Mindful Run of Walk cursus!

 

Ik ben Jolanda Meeks-Kling en Mindful Run® instructeur in de gemeente Zeist.

 

Ik geef de Mindful Run - en de Mindful Walk cursus.

Naast Mindful Run® instructeur ben ik wandelcoach, psycholoog en trainer op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Neem een kijkje op mijn website www.happyo.nl voor meer informatie over mij en mijn aanbod voor zowel particulieren als bedrijven.

 

 

Je kunt op dit moment kiezen voor de volgende twee cursussen:

o 5-weekse Mindful Run/Walk groepscursus waarbij we in kleine groepen op pad gaan in de natuur. De trainingen duren 1,5 uur. De kosten zijn €95 voor 5 weken.

o Individuele 4-weekse Online Mindful Run/Walk cursus met individuele begeleiding op afstand. We starten met een online voorbespreking (+/- 20 min), je ontvangt alle benodigde informatie tevens per mail en gaat zelf aan de slag met de training. (+/- 1,5 uur). Vervolgens hebben we een online nabespreking (+/- 20 min.). De online momenten plannen we in overleg op een moment dat het jou uitkomt. De kosten €145,-.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.happyo.nl.Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: jolanda@happyo.nl of telefoon: 06-41227054.

 

Inschrijven voor een cursus kan via het contactformulier hieronder.

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.