Opleiding tot Mindful Run instructeur België

Ben je enthousiast over ons concept? Ben je een enthousiaste hardloper, running therapeut of mindfulness trainer en deel je dat enthousiasme graag met anderen? Dan is de 2-daagse opleiding tot Mindful Run instructeur misschien wel iets voor jou.

 

In 2017 kun je op onderstaande datum meedoen aan deze unieke en exclusieve 2-daagse opleiding.

 

De opleiding wordt gegeven in Leuven (België) 

  

Vrijdag 08 en zaterdag 09 november 2018

 

 ,,Inge Weijers: Ik ben zo blij dat ik de opleiding heb gedaan. Mindful Run brengt hele mooie momenten voor de deelnemers en voor mij. Ik geef inmiddels ruim 20 jaar allerlei sportlessen maar dit is wat me écht raakt. Geweldig!"

 

De opleiding wordt gegeven door: Hannes Geyskens 

 

Opleiding Mindful Run instructeur

De opleiding duurt twee dagen van 10:00 uur tot ongeveer 17:00 uur en wordt gehouden in Leuven. De opleiding bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. De 2-daagse opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen. Na het praktijk examen krijg je een certificaat en ben je een gecertificeerde Mindful Run instructeur. Vanaf dat moment kun je in je eigen woonplaats een 5 weekse Mindful Run cursus geven. 

 

 

Vereisten om instructeur te worden

Het spreekt voor zich dat je, om Mindful Run instructeur te worden kennis moet hebben van hardlopen of mindfulness. Wil je meedoen aan deze unieke opleiding dan moet je het volgende doen:

 

Een aanvraag indienen voor toelating tot de opleiding, waarbij de bovenstaande eis wordt onderbouwd. Deze aanvraag kun je mailen naar info@mindfulrun.nl o.v.v. Opleiding Mindful Run instructeur.

 

Gedurende de opleidingsdagen oefen je alle onderdelen met collega-kandidaten. Ook wordt aandacht besteed aan het verder ontwikkelen van de eigen looptechniek. De kandidaten leggen aan het eind van de opleidingsdagen een theoretisch en praktisch examen af.

 

Certificering en gecertificeerd blijven

Je bent gecertificeerd als je het theorie en praktijk examen hebt gehaald. Een keer per jaar is er een bijscholingsdag in België voor de Mindful Run instructeurs. Deze bijscholing is verplicht om je licentie te behouden voor Mindful Run België. 

 

Maximale groepsgrootte

Per opleiding worden maximaal 8 tot 12 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat, zodat het opleidingstraject daadwerkelijk een persoonlijke ontdekkingsreis kan worden.

 

Kosten

De 2 daagse instructeursopleiding kost 695 euro. (excl btw)

Dit is inclusief koffie/thee/lunch

 

Wat kun en mag je allemaal als instructeur?

•Les geven en het aanbieden van de 5 weekse Mindful Run cursus;

•Het beschermde logo gebruiken voor marketingdoeleinden;

•Je cursus aanbieden op www.mindfulrun.be*

•Deelnemen aan de sociale media* van Mindful Run zoals Facebook, Twitter, Instagram.

 

*Mindful Run beheert de website. Hiervoor geldt een jaarlijkse bijdrage van 145 euro. 

 

Mindful Run in Nederland/Belgie bestaat 2 jaar. Wil jij deel uit maken van ons team? Dan kun jij je aanmelden voor deze unieke opleiding d.m.v. onderstaand formulier in te vullen.

 

Sportieve groet,

 

Martijn Mensink en Hannes Geyskens

Mindful Run Nederland/België

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.