Mindful Run & Walk cursus Vijfheerenlanden

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in de gemeente Vijfheerenlanden? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Lobke Mentrop. Zij verzorgt deze Mindful Run cursus in Vianen en op verzoek ook in Leerdam. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Lobke geeft in Vijfheerenlanden de 5-weekse cursus Mindful Run en de 5-weekse cursus Mindful Walk. De Run cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper. De Walk cursus is er voor jou, als hardlopen niet jouw ding is, als je liever wandelt dan rent of als je niet kúnt hardlopen en toch in beweging wilt zijn zonder overbelasting van jouw spieren en gewrichten. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

NIEUW!! Mindful Run/Walk & ZWANGER cursussen in Vianen, Hoef en Haag en Leerdam. Wil je wel blijven bewegen tijdens je zwangerschap, maar ben je nog op zoek naar een veilige en bewuste manier? Of ben je net bevallen en wil je bewust en verantwoord aan de slag met je fysieke en mentale herstel? Meld je dan hieronder aan. Meer informatie over de Mindful Run/Walk & ZWANGER cursus

 

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 95,– inclusief BTW. Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost € 15,-. 

 

Wil je direct contact? Aarzel dan niet om contact met Lobke op te nemen. Mail naar lobke@gelukkigewerkers.nl  

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.