Mindful Run Venray

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Venray? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Lydia Jeuken. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Lydia Jeuken (Gewichtige zaken Venray) geeft in Venray de 5-weekse cursus Mindful Run. De Run cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper. Heb je nog niet eerder hard gelopen, ook dat is geen probleem. Je kunt gewoon meedoen!

 

De Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur inclusief BTW. De cursuskosten bedragen € 95,00 inclusief BTW.

 

Je kunt kennis maken met Mindful Run door een kennismakingsclinic te volgen. De kosten van een kennismakingsclinic bedragen € 15,00, per clinic.

 

Het is ook mogelijk om een  Mindful Walk cursus te volgen. Dit kan op aanvraag. Neem hiervoor telefonisch contact om met Lydia.

 

De Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,00 incl. BTW. Kosten van een kennismakingsclinic Mindful Walk  bedragen €15,00 incl. BTW.   

 

Meer informatie over de cursus of wil je je aanmelden? Klik hier. 

Meer weten? Of wil je liever op een andere dag of tijdstip de cursus of clinic volgen?  

Neem dan vrijblijvend contact op met Lydia Jeuken tel. 06-43012510. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.