Mindful Walk cursus Velsen

 Hoi! Leuk dat je interesse hebt in Mindful Walk.

 

Ik ben Nadine Walthaus: Een bezig bijtje, natuurgenieter, yogadocent en liefhebber van rust. En ik neem je met veel plezier mee de natuur in.

 

Wat gaan we doen in de 5-weekse Mindful Walk cursus:

De aandacht weer even bij jezelf brengen. We gaan ervaren, voelen en nieuwe dingen ontdekken.

We zijn in beweging. Zowel lichamelijk als geestelijk. En dat in een mooie omgeving in de natuur.

 

Vanuit Mindful Run Nederland is, in afstemming met het RIVM, een aanbod gemaakt voor de periode dat we de reguliere groepsactiviteiten niet kunnen aanbieden. Omdat het juist nu wel belangrijk is om in beweging te komen kun je bij mij een individuele Mindful Walk cursus volgen.

 

Je kunt kiezen voor de volgende twee opties:

 

1-op-1 cursus waarbij we samen op pad gaan. De trainingen duren 45 – 60 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.

 

Een online cursus met mijn betrokken begeleiding op afstand. We starten met een telefonische voorbespreking (+/- 20 min), je ontvangt een huiswerkmail en gaat zelf aan de slag met de training (duur naar eigen invulling). Vervolgens hebben we een telefonische nabespreking (+/- 20 min.). We plannen de besprekingen naar wens en mogelijkheden in. Later in het jaar kun je deze cursus in de live variant alsnog kosteloos meedoen.

  

De kosten voor beide varianten zijn €145 voor vier weken. Dit is inclusief intake, begeleiding en samenvattingen van de lessen.

 Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.