Mindful Run Utrechtse Heuvelrug

Hallo! Welkom bij Mindful Run Utrechtse Heuvelrug!

Mijn naam is Laura Johannessen en ik verzorg Mindful Walk cursussen, clinics en Mindful Run Wandelcoaching in de gemeente Utrechtse Heuvelrug (Driebergen t/m Amerongen).

 

Een Mindful Walk (vervolg)cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier. Een kennismakingsclinic Mindful Walk van 1,5 uur kost € 15,- inclusief BTW.

 

Zoals je ziet, staan er geen cursussen of clinics ingepland. Dat wil niet zeggen, dat ik ze niet geef. Ik stem nl. graag met mijn cursisten persoonlijk af, wanneer de cursus of clinic plaatsvindt. Aarzel dus niet om contact met me op te nemen, want er is veel mogelijk. Ik geef cursussen en clinics in het gebied van Driebergen t/m de Amerongse Berg, dus mogelijkheden genoeg in een prachtige omgeving! Vanaf half juni t/m eind augustus zijn er ook avondcursussen mogelijk.

 

Je kunt bij mij ook terecht voor een individueel wandelcoachtraject volgens de Mindful Run methode (intake en 6 sessies van 2 uur). Heb je hiervoor interesse, meld je dan hieronder aan voor meer informatie. De intake is vrijblijvend.

 

Email: mindfulrunutrechtseheuvelrug@gmail.com

FB link: https://www.facebook.com/mindfulrunutrechtseheuvelrug.nl


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.