Mindful Run cursus Utrecht

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run of Mindful Walk cursus in Utrecht? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Meriam Verhoef.

 

Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. De cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper of wandelaar. 

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Meriam Verhoef geeft in Utrecht de 5-weekse cursus Mindful Run en de 5-weekse cursus Mindful Walk. De Run cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper. De (Power)Walk cursus is er voor jou, als hardlopen niet jouw ding is, als je liever wandelt dan rent of als je niet kúnt hardlopen en toch in beweging wilt zijn zonder overbelasting van jouw spieren en gewrichten.

 

Een Mindful Run of Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 95,00 inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Wil je als bedrijf of met een eigen groep deelnemen, neem dan contact op met

 

Meriam Verhoef: 0639351662 of stuur een mail naar: mindfulrunutrecht@gmail.com

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.