Mindful Run Utrecht Noord-Oost

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Utrecht Noord-Oost? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt terecht bij Roos Tji. Zij is een ervaren loopster en tevens integraal leefstijl- en vitaliteitscoach (zie website https://www.gotji.nl).
 
De Mindful Run cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de meer gevorderde hardloper. De Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 95,00 inclusief BTW. Meer informatie over de cursus?  Klik hier. 

Als je graag wilt starten met hardlopen, maar Mindful Run je nog een brug te ver lijkt, kun je je opgeven voor de cursus Mindful WALK2JOG. In deze 5-weekse cursus wordt rustig opgebouwd van wandelen naar rustig joggen. Daarnaast worden dezelfde principes geleerd als bij Mindful Run. Na deze cursus ben je in staat om met vertrouwen en plezier te joggen / rustig hard te lopen. En je wellicht zelfs op te geven voor de Mindful Run cursus. De Mindful  WALK2JOG cursus bestaat ook uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 95,00 inclusief BTW.

Als je graag een individuele cursus wilt of een workshop of cursus voor je bedrijf of andere groep dan kan dat ook. Neem dan contact op via roos.tji@gmail.com voor de mogelijkheden.

Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.