Mindful Run Utrecht Noord-Oost

Hallo, welkom op mijn pagina!

 

Mijn naam is Roos Tji en via mijn eigen bedrijf GoTji geef ik voor Mindful Run Nederland de Mindful Run/Walk cursussen in Utrecht Noord-Oost. Naast Mindful Run instructeur ben ik ook leefstijlcoach. Ik houd zelf erg van lopen en vind het fijn om dit met anderen te delen. Leuk als je meedoet!

 

Er zijn verschillende cursusmogelijkheden, deze gelden zowel voor de Mindful Run als voor de Mindful Walk. Kijk zelf welke het beste bij jou past, onder andere:

5-weekse cursus

  • In groepsverband, bestaande uit 5 sessies van anderhalf uur. Samen met anderen ga je op pad op van tevoren vastgestelde data. Samen leer je met en van elkaar.Kosten: 95 euro
  • Individueel, bestaande uit 5 sessie van anderhalf uur. Je krijgt optimale aandacht en kunt de sessies flexibel samen met mij inplannen. Kosten 375 euro.

4-weekse cursus - individueel

  • Online: je gaat gedurende 4 sessies zelfstandig en in je eigen tempo aan de slag. Voor en na elke sessie (flexibel in te plannen) hebben we online contact. Vóór elke sessie bespreken we gedurende ongeveer 20 minuten de inhoud van de sessie en de bijbehorende opdrachten. Na elke sessie bespreken we ongeveer 20 minuten online na. Kosten: 145 euro.
  • On site: je gaat samen met mij gedurende 4 sessies (flexibel in te plannen) van 45 minuten op pad. Je krijgt optimale aandacht en flexibiliteit. Kosten: 145 euro.

 

Qua inhoud zijn de 5-weekse en 4-weekse cursus aan elkaar gelijk, echter bij de 5-weekse cursus is er meer tijd om wat meer verschillende oefeningen te doen.

 

Zie mijn pagina voor uitgebreidere informatie over de inhoud van de cursussen. Hier kun je je tevens ook opgeven voor de verschillende cursussen. Ook de nieuwste cursusdata kun je daar vinden.

 

Op aanvraag verzorg ik ook bedrijfsclinics Mindful Walk of Mindful Run vanaf jouw bedrijf. Dit is erg leuk en leerzaam om bijvoorbeeld als team te doen. Je leert om meer met jezelf en met anderen in verbinding te komen en je krijgt tools aangereikt om de werkstress te verminderen. Bovendien is het een prettige en gezonde onderbreking van de werksleur.

 

Tenslotte: ben je nieuwsgierig naar wat ik verder doe? Ik verwijs je graag door naar mijn website. Wie weet tot ziens!

 

Hartelijke groet,

Roos


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.